Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

izjednači šunka :)

Ode 25 poena...    :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Jeremija imamo topice za to..

Posted

Ko kaže da ne treba Salaha gađati u vugla? :)

Klopara bi komotno mogao da umesto Robertsona stavi bilo kog beka iz kokolige, ili da izvuče random gledaoca sa tribina i stavi ga na tu poziciju.

Posted (edited)

Jeremija imamo topice za to..

Ima i za Prediction League ili samo za Fantasy?

Edited by Jeremija
Posted

Ima i za Prediction League ili samo za Fantasy?

Pa u suštini pišu ljudi na fantaziju o tome, svakako manje smeta tamo nego ovde. Ali ne bi bilo loše ni da se otvori topic, pošto mislim da nas većina fantazista ne igra to jer smo suviše macho. :fantom:

Posted

[Middle]

Robson-Kanu ulazi na pola drugog poluvremena, posle 10 minuta daje gol a posle 20 dobija crveni. Sad mu valja izračunati indeks korisnosti.

[/Middle]

Posted

Firmino pokušava, pokušava i pokušava... deluje kao tehnički doteranija verzija Uroša Đurđevića.

Posted

Benteke pravi šaban. Liverpul sasvim neloš, ako budu dizali formu, ostane Kutinjo..

Posted

[Middle]

Robson-Kanu ulazi na pola drugog poluvremena, posle 10 minuta daje gol a posle 20 dobija crveni. Sad mu valja izračunati indeks korisnosti.

[/Middle]

Sto ja? Viskovica i Acu i statistiku ne podnosim... :D

Posted

Zasluzeno Liverpool. Fali kreativac u sredini da to sve ide malo lakse. Kupuj Kloppe.

Posted

Misliš, ne prodajte govnari iz USA?

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

Sto ja? Viskovica i Acu i statistiku ne podnosim... :D

Post prenet sa LS :misko:

Posted

Jbg Šunkari, ne može Chicha sve sam...

Posted

Fali kreativac u sredini da to sve ide malo lakse. Kupuj Kloppe.

Pa ima na klupi i Kutinja i Ljiljanu, o Grujiću da i ne govorimo :fantom:

Milneru danas baš nije bio dan ali svakako je bolja opcija od Cana, koji bi realno trebalo da se rotira samo sa Hendersonom i Wijnaldumom, nikako sa tim isturenim CM.

Nervira me ovoliko svršavanje po Robertsonu, lepo je što dečko igra napadački, što može da potrči, što ima levu nogu - ali sve je to imao i Moreno, pa je presedeo sezonu iza Milnera.

Posted

Има ли ко какав предлог за апликацију где могу да се слушају утакмице комбиновани преноси.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...