Redoran Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ko kaže da ne treba Salaha gađati u vugla? :) Klopara bi komotno mogao da umesto Robertsona stavi bilo kog beka iz kokolige, ili da izvuče random gledaoca sa tribina i stavi ga na tu poziciju.
Jeremija Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) Jeremija imamo topice za to.. Ima i za Prediction League ili samo za Fantasy? Edited August 19, 2017 by Jeremija
Pokojni Ruxin Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ima i za Prediction League ili samo za Fantasy? Pa u suštini pišu ljudi na fantaziju o tome, svakako manje smeta tamo nego ovde. Ali ne bi bilo loše ni da se otvori topic, pošto mislim da nas većina fantazista ne igra to jer smo suviše macho.
Redoran Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 [Middle] Robson-Kanu ulazi na pola drugog poluvremena, posle 10 minuta daje gol a posle 20 dobija crveni. Sad mu valja izračunati indeks korisnosti. [/Middle]
Redoran Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Firmino pokušava, pokušava i pokušava... deluje kao tehnički doteranija verzija Uroša Đurđevića.
kipo Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Benteke pravi šaban. Liverpul sasvim neloš, ako budu dizali formu, ostane Kutinjo..
MiddleClass Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 [Middle] Robson-Kanu ulazi na pola drugog poluvremena, posle 10 minuta daje gol a posle 20 dobija crveni. Sad mu valja izračunati indeks korisnosti. [/Middle] Sto ja? Viskovica i Acu i statistiku ne podnosim... :D
radnik Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Zasluzeno Liverpool. Fali kreativac u sredini da to sve ide malo lakse. Kupuj Kloppe.
radisa Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Misliš, ne prodajte govnari iz USA? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Redoran Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Sto ja? Viskovica i Acu i statistiku ne podnosim... :D Post prenet sa LS :misko:
Weenie Pooh Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Fali kreativac u sredini da to sve ide malo lakse. Kupuj Kloppe. Pa ima na klupi i Kutinja i Ljiljanu, o Grujiću da i ne govorimo Milneru danas baš nije bio dan ali svakako je bolja opcija od Cana, koji bi realno trebalo da se rotira samo sa Hendersonom i Wijnaldumom, nikako sa tim isturenim CM. Nervira me ovoliko svršavanje po Robertsonu, lepo je što dečko igra napadački, što može da potrči, što ima levu nogu - ali sve je to imao i Moreno, pa je presedeo sezonu iza Milnera.
porucnik vasic Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Има ли ко какав предлог за апликацију где могу да се слушају утакмице комбиновани преноси. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts