Jeremija Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Dobro se bacio Alonso, jel' sad beše retroaktivno daju (kazne) za simuliranje?
Ivo Petović Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 A najjaci su mi ovi sto im je Posom crvenim sjebao tekmu Nije sjebao tekmu, sjebao je Čelsi (za koji ja btw ne navijam, ali mogu da zamislim da bih popizdeo kad bi se to dogodilo timu za koji navijam). Ali najjače je što se od svih ljudi ovo našao da komentariše čovek koji prosečno pet puta po utakmici pljuje sudiju koji se usudi da ne dosudi makar i faul na pola terena (po njegovom cenjenom mišljenju) za klub za koji navija tj čovek apsolutno nesposoban za trezveno komentarisanje fudbalske utakmice.
ArleKino Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 sta ce nam tek tottenham uraditi sledece nedelje Kaže komentator na hrvatskom SK da idete na White Hart Lane. :D Ruku na srce, kako Tottenham igra na Wembleyu, imate realne šanse da uzmete nešto, ali sa Moratom u prvih 11.
Giggsy Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 (edited) Kako se srusio ko da ga je snajper pogodio I jos ce da se vrate, a znam da serem i da necemo dobiti sutra hiljadu posto posle ovoga Eto ga znao sam Edited August 12, 2017 by Giggsy
189- Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 imamo samo jednog igraca sredine terena protiv tottehnama ako ne racunamo veselog kyle scotta
ArleKino Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Pawson odlučio da izmasakrira Chelsea. Nevjerovatno.
Recommended Posts