radnik Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Sve, sve .. ali iz prvog kornera primiti gol, kao bar 10 puta prosle sezone i one tamo ... jpse klope.
Weenie Pooh Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Pa nije sramota primiti gol iz kornera, ali ovako spektakularno... ja se stvarno ne sećam kad se desilo da bukvalno niko iz odbrane ne krene da skoči na loptu ali zato puste protivničkog kršnog centarfora da uhvati zalet sa ivice peterca, niko ga ni ne gleda. Još je on zakuca pravo u golmana, ali ni to ne pomaže. Mignolet i njegovo mentalno stanje su posebna priča, čim krenu da ga trpaju njemu živci popuste pa počne kreativna distribucija lopte...
jiraiya Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 ja kolko gledam liverpul nije mi prvi put da vidim kako lopta prolazi prvu stativu bez problema i ne nije Lovren svaki put bi tu
jiraiya Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 kakav ubica pogled ima ovaj ričarlison il kako se već zove
jiraiya Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 jebote kakve dve tekme otvaraju sezonu :ziga: :ziga: :o :o
Weenie Pooh Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Не ваља вам Салах, а стручњаци? Čitaj malo šta se pisalo u pripremama. Watford neočekivano lako ispustio ovo. Sent from my Smartphone_6.1 using Tapatalk
Прслин Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Čitaj malo šta se pisalo u pripremama. Kakva tuka je ovaj Salah. Vidi se zbog čega je jedva prismrdeo terenu u ozbiljnoj pl ekipi.
Recommended Posts