Pokojni Ruxin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Biće ovaj arsenal kandidat za titulu...jednog dana kad se najzad oslobodi ozila
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Biće, još jedan iz kontre za Lester, i to je to... Šmajhel ulazi u zonu, sad će da skida sve živo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Kahm. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ivo Petović Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Nosonja je car. Najpotcenjeniji igrač ikad. Starac Mesut ovde kvari žurku, realno.
ToniAdams Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ziru! prati se lajvskor mislim da ziruu odgovara uloga ole gunar solskjaera.
John Coltrane Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Nisam ljubitelj ovakvih odbrana, no cenim da su ppp Topnici van sebe zbog ove pobede. I zasluzili su obzirom na sve ove sušne godine iza nas.
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) U johnu već tiha patnja, a murinjo još nije ni počeo da fejluje :D edit - i da žiru car, pokidao bi u nekom evertonu Edited August 11, 2017 by Ruxin
ArleKino Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Uvijek je lijepo u zadnjim minutama dobiti ove prevarante iz Leicestera. Xhaka namjestio dva gola za Arsenal (onaj pas vanjskom za Petovića je bio čista fantazija), ali je zato namjestio tri Leicesteru svojom defanzivom. Kako čovjek od 185 cm ne može odbraniti Okazakija i Vardyja u skoku je fascinantno. Lacazette iznenađujuće odličan, dobro je vezao igru, uklapao se i sa Welbzom i kao krilo sa Giroudom. Kolašinac Ona Zidane-pirueta na kraju kad je prošao kraj Mahreza Brutalno pojačanje za 0 funti. Odbrana je bila takva kakva je jer je Mustafi na poštedi zbog Kupa Konfederacija, a Koscielny ima još jednu utakmicu suspenzije. Holding je mlad dečko, neku noć je Arsene govorio o tome kako je svjesno u karijeri gurao 20-godišnje stopere za koje je znao da će ga kratkoročno koštati bodova. Zadovoljan sam pokretljivošću u napadu, bez Alexisa i sa lošnjikavim Mesutom smo dali 4 gola Leicesteru. Da, samo da ponovim: Giroud je najbolji back-up napadač lige. Još jedan gol do stotke u Arsenalovom dresu. Prvi smo na tabeli.
John Coltrane Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 U johnu već tiha patnja, a murinjo još nije ni počeo da fejluje :D edit - i da žiru car, pokidao bi u nekom evertonu Od patnje vec raazmisljam da navijam za Brajton ovve sezone. Sent from my SM-T365 using Tapatalk
Moća Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Gde moze da se pogledaju hajlajtsi tekme? Nestalo mi struje na sat vremena sinoc Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts