Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

On 11. 8. 2017. at 14:52, copkillah said:

Naravno da mogu.

Mogu na PPP-u

• Replies 15.3k
  • Views 755k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 11. 8. 2017. at 14:52, John Coltrane said:

Basi si popizdeo :D

Meni jako ovo lozenje na City kao prvaka, jedino smesnije mi je svrstavanje Arsenala u top 3.

Pa, ljudi, svi koji slavite srecan vam pocetak nove sezone. Mozda su se neki grbovi izostali, a neki su suvisni, mozda je koja godina prosla, ali jaci intro sigurno necemo videti:

nisam toliko, jer znam da ga neće pustiti i znam da ima priliku da se iskupi, nego sam razočaran

a Arsenal je u solidnoj poziciji, imaju tu Ligu Evrope gde nisu pod opterećenjem, a prošle sezone im je to treće mesto izmaklo za samo tri poena. Ako Lakazet bude pogodak, biće sasvim ozbiljni i vrlo verovatno se vraćaju u top 4.

On 11. 8. 2017. at 14:52, borris_ said:

Mogu na PPP-u

Kako to funkcionise inace? Odbije da igra i prima platu normalno?

On 11. 8. 2017. at 14:52, copkillah said:

Naravno da mogu.

u teoriji, naravno.

sta se zeli postici sa time sto ce ga staviti na tribine? da ce se mozda jednog dana predomisliti? to je verovatno, ali da ce igrati dobro kao i pre sa istom motivacijom, nisam siguran. ako ga posalju na tribine samo mu se cena snizava. i na kraju ce ga svakako prodati.

On 11. 8. 2017. at 14:52, borris_ said:

Mogu na PPP-u

Ali to sa tribinama će teško da se dogodi, on nije kompletno retardiran pa da bojkotuje treninge zato što ga nisu pustili u Barsu. A ako bi bojkotovao treninge, šta misliš, šta bi se dogodilo sa njim?

edit: da dopunim, tribine su tu kao poslednje sredstvo kazne, ako se bude ponašao maloumno posle svega. Očekujem da bude profesionalac, uprkos ovom ispadu, a ako ne bude profesionalac, ne vidim kako zamišljate da ga prodaju u septembru.

Edited by copkillah

On 11. 8. 2017. at 14:56, radnik said:

Kako to funkcionise inace? Odbije da igra i prima platu normalno?

Nakaleme mu disciplinsku i smanje platu...

Pa neka tuži, ako ima muda...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

On 11. 8. 2017. at 14:58, copkillah said:

Ali to sa tribinama će teško da se dogodi, on nije kompletno retardiran pa da bojkotuje treninge zato što ga nisu pustili u Barsu. A ako bi bojkotovao treninge, šta misliš, šta bi se dogodilo sa njim?

Ne bi bio u formi  :fantom:

Moze on da ide na treninge i da trenira. Sta mislis kako ce nezadovoljan igrac izgledati na terenu. Ipak ste u pravu da se to moze izgladiti uz neki dogovor (novi ugovor sa klauzulom).

On 11. 8. 2017. at 14:59, Majo said:

Ne bi bio u formi  :fantom:

i propustio bi SP što ni u ludilu ne želi

On 11. 8. 2017. at 15:00, borris_ said:

Moze on da ide na treninge i da trenira. Sta mislis kako ce nezadovoljan igrac izgledati na terenu. Ipak ste u pravu da se to moze izgladiti uz neki dogovor (novi ugovor sa klauzulom).

Naravno da ga ne bi pustili da takav trenira sa ekipom, može individualno. On je tu u većem problemu nego Liverpul, jer on može više da izgubi. Ima Liverpul para i mogao bi da ga proda za 50 miliona sledećeg leta, sve i da ne odigra ni minut do tada. A on zna da će, ako ostane, morati da KIDA da bi zaigrao na SP.

Ne znam zašto sad hipotetišete o odbijanju nastupa/treninga kad ništa ne ukazuje na to. Više vuče na klupsko pripremanje terena za već uplaniranu prodaju.

Meni Coutinho deluje kao tip igrača koji bi sasvim opušteno igrao i trenirao, prodali ga - ne prodali.

On 11. 8. 2017. at 14:55, copkillah said:

nisam toliko, jer znam da ga neće pustiti i znam da ima priliku da se iskupi, nego sam razočaran

a Arsenal je u solidnoj poziciji, imaju tu Ligu Evrope gde nisu pod opterećenjem, a prošle sezone im je to treće mesto izmaklo za samo tri poena. Ako Lakazet bude pogodak, biće sasvim ozbiljni i vrlo verovatno se vraćaju u top 4.

Sto si siguran da ga ne bi pustili? Velike su pare u pitanju. Sa druge strane Live je pokazao muda ove sezone kad je Koutinjo u pitanju, ali meni deluju i manjak ambicije u dovodjenju jačih pojačanja. Totteu se to ne moze zameriti, tim im je kao čaša, jedino da produze klupu zbog 4 fronta. Ali Klop baš ima par pozicija koje mu škripe i na kojima mu trebaju pojačanja poput Salaha (ako ne i bolja).

Arsenal sa Ozilom koji je prošao pik, bez zveri na zadnjem veznom, samo Lakazet i Kolašinac-premalo.

Pa jer prosto ne žele da ga puste, bez obzira na pare, isti slučaj kao sa Lajpcigom i Keitom. Da dođu Real i Barsa i ponude im 200 miliona za Keitu, oni ga ne bi prodali. 

I vlasnici svhataju da moraju da pokažu kičmu i da održe reč u ovom slučaju jer bi im prodaja Kutinja, posle svega izrečenog, značila i početak njihovog kraja. 

On 11. 8. 2017. at 15:11, copkillah said:

Da dođu Real i Barsa i ponude im 200 miliona za Keitu, oni ga ne bi prodali. 

yea right

Sad uriniraju po barsinih 120 miliona, a prošle sezone bili najcrnja sirotinja koju samo klop mađijom drži u top 4 :(

Što se tiče arsenala - meni su oni mnogo bolje delovali prelaskom na 3-4-3, mislim da ovaj kadar u toj formaciji može solidno da dobaci ove godine

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout