kipo Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ne znam što se Spursi toliko visoko cene kada u sezonu ne ulaze jači nego prošle, plus igraju na novom i tuđem stadionu. Njima je ključ bio WHL gde su bili nestvarno dobri i ja zaista ne očekujem da to ponove na Vembliju. Njih je u proseku gledalo 31k gledalaca po meču i sada dolaze na stadion kapaciteta 90k. Stvarno ne vidim kako će da ponove onakvu formu kod kuće. +1 Samo šta Poketino iščupa iz njih.
Weenie Pooh Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Zbog "povrede leđa" Kuki neće biti u timu ni za Watford ni za Hoffenheim
Lancia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Zbog "povrede leđa" Kuki neće biti u timu ni za Watford ni za Hoffenheim Bolje da ostane u Liverpulu
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Bolje da ostane u Liverpulu Ne ide on nigde. Samo je pitanje kako će da se ponaša posle ovoga jer izgleda da je poslao transfer request MEJLOM. Ima dve opcije, da bude profesionalac ili da na tribinama sačeka sledeće leto.
Lancia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ne ide on nigde. Samo je pitanje kako će da se ponaša posle ovoga jer izgleda da je poslao transfer request MEJLOM. Ima dve opcije, da bude profesionalac ili da na tribinama sačeka sledeće leto. taman da se pridruzi koloniji drugara u PSG.
radisa Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ne ide on nigde. Samo je pitanje kako će da se ponaša posle ovoga jer izgleda da je poslao transfer request MEJLOM. Ima dve opcije, da bude profesionalac ili da na tribinama sačeka sledeće leto.Ima on malo duži ugovor... Mogao bi do kraja ugovora na tribine... I da se pokvare klupski server i faks, kad nešto stiže iz Španije... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Lancia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ima on malo duži ugovor... Mogao bi do kraja ugovora na tribine... I da se pokvare klupski server i faks, kad nešto stiže iz Španije... Malo mi onda krivo da ne bude u ekipi koja ce popije jos jednu sedmicu u Rusiji.
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ima on malo duži ugovor... Mogao bi do kraja ugovora na tribine... I da se pokvare klupski server i faks, kad nešto stiže iz Španije... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Užasan je problem što se ovo desilo DAN pred početak sezone, pokazao je izrazitu neinteligenciju i jako me je neprijatno iznenadio jer sam o njemu stekao potpuno drugačiji utisak. Ali izgleda da su neke geografske predrasude i generalizacije ipak često tačne. Pošto klub ne želi da ga proda, da je pametan, odigrao bi na kartu pokajanja. Ljudi vole pokajnike, ako bi se javno izvinio što je jeo govna i izneverio prijatelje i ako bi posle toga izginuo na terenu, ovo bi se lako zaboravilo i sledećeg leta bi mogao da ide gde hoće. A ako bude bio tvrdoglav, to bi mu bila najveća greška u karijeri.
Lancia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Najbolja fora bi bila da Kutinjo ostane a da Liverpul uplati klauzulu za Serdji Roberta. Upiso bih se od smeha.
ArleKino Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Ne znam što se Spursi toliko visoko cene kada u sezonu ne ulaze jači nego prošle, plus igraju na novom i tuđem stadionu. Njima je ključ bio WHL gde su bili nestvarno dobri i ja zaista ne očekujem da to ponove na Vembliju. Njih je u proseku gledalo 31k gledalaca po meču i sada dolaze na stadion kapaciteta 90k. Stvarno ne vidim kako će da ponove onakvu formu kod kuće. +1 Usto, WHL je uzi i presing se mogao lakse igrati, a morace i Riley da zacepi nos i pokaze im neki crveni karton nakon 80 tekmi. Coutinhov rikvest ima ultraglup tajming. Decko ima ugovor do 2022, a racunam da ce Klopp i Ameri da ga podsjete da ugovori, za razliku od onog sto je John Henry govorio nakon nase ponude za Suareza, ipak nesto znace u Engleskoj. Inace, ja Swansea vidim kao ispadace jer mislim da im ode Gylfi. Ako ostane, mozda ostanu na knap.
porucnik vasic Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Какав је магарац испао, да пре четири године није дошао ко зна где би био. Ливерпул на срећу има довољно лове, да могу да га оставе на трибинама да се суши. Де Геја сценарио, био би прихватљив.
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) Hoćeš reći da ga nije dovukao otac brendanara za 8 milki i napravio igrača i čoveka od njega? -_- Edited August 11, 2017 by Ruxin
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Navijam samo da ne osvoji Junajed ili Liverpul. manje-više si miran
Recommended Posts