Mercuzzio Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Osvaja Mourinho Man Utd Man City Tottenham Arsenal Liverpool Chelsea
kipo Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Junajted navijački, ostalo pretpostavka.. Man Utd Arsenal Man Chity Liverpool Everton Tottenham
Sleepy Floyd Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) City Arsenal Tottenham Chelsea Utd Liverpool Everton Chelsea i Tottenham mozda zamene mesta u zavisnosti od preostalog prelaznog roka. Edited August 11, 2017 by Sleepy Floyd
Weenie Pooh Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Man Utd Arsenal Man Chity Liverpool Everton Tottenham Chelsea znači opet u borbi za opstanak :(
Прслин Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Првак Мурињо, бог фудбала. Други Гладиола. Трећи Арле. Четврти Спурси или Ливерпул. Челзи се распада као претпрошле године. Вест Хем тринаести. Испадају Хадерсфилд, Вест Бром и Свонси ако оде Гилфи. Дисклејмер: никада, али баш никада нисам погодио ниједну овакву прогнозу -Лестер сам типовао за испадање када су били прваци :)
smorenko Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 1. ManU 2. ManC 3. Chelsea 4. Arsenal 5. Tottenham na moju zalost 6. Everton 7. Liverpool 16. Newcastle Ispadaju: Burnley, Brighton i Swansea (ako prodaju Gilfija), ako on ostane onda Hudersfield.
Zico Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ne volem bas ovu "bljestavu" ligu, ali navijacu za City, oni da osvoje, a Maurinjo(po Zvonku Mihajlovskom) da bude peti, ili jos bolje, da dobije otkaz, dosadni mali konjic. Svima zelim dobar fudbal, uz pregrst penala, zutih i crvenih kartona.
Lancia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ako si dosao vremeplovom iz 1961, a nisi toga ni svjestan, onda da. :) samo da dodam: 2. siti 3. junajted 4. liverpul ispadaju: hadersfild, svonsi i votford. upadaju: lids, norvic i notingem
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 U ovom momentu, ako ne bi bilo daljih transfera: Siti verovatno šampion LŠ: Arsenal i Liverpul, dok se MU, Čelsi i Spursi kolju (očekujem baš fejl sezone Spursa i Čelsija) ispadaju Brajton, Hadersfild i verovatno Brnli. Svonsi je dobar kandidat bez Gilvija, a i Stouk mi nešto smrdi.
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) show edit: Edited August 11, 2017 by copkillah
Mercuzzio Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 show Hoćeš da promeniš predviđanja za kraj sezone? :P
copkillah Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Hoćeš da promeniš predviđanja za kraj sezone? :P neću, javili se Melisa Redi i Džejms Pirs, njima više verujem nego Skaju ali na trenutak mi nije bilo svejedno...
Lancia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 neću, javili se Melisa Redi i Džejms Pirs, njima više verujem nego Skaju ali na trenutak mi nije bilo svejedno... Kutinjo je valjda i rekao da se Liverpul i Barsa dogovore prijateljski, on nece da pravi nikakve scene. Vise nego fer.
Mercuzzio Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) @copkillah verujem. obzirom da se spominje Eriksen kao meta Barcelone ako ne prođe Coutinho, obradovala me ta vest. u međuvremenu Rose se izvinjava “Having had time to consider my actions, I acknowledge now that the timing and manner of what I said was ill-judged. “My words were not meant to offend and for that I would like to apologise to the chairman, manager and my team mates and the fans. “I’d also like to wish the lads good luck ahead of Sunday’s game against Newcastle.” Edited August 11, 2017 by Mercuzzio
Recommended Posts