Weenie Pooh Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 On ne gleda snimak nego sluša šta Klati komentariše na Skaju i direktno prevodi: "odlična odluka".
Ivo Petović Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Moram priznati da i ja nisam video kontakt iz trista uglova. Dopada mi se Aleksandar. Ozil bi mi verovatno bio na klupi i kad smo full, a jedan CM je potreban kao lebac inače smo osuđeni da gledamo najsporije fudbalere ikad.
Azdaja Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) BT prenosi :D Nacho I Holding u centru i ne mogu nam ništa. Kolasinac je ogroman izgleda kao neki batica kad iz gyma dodje na fucu sa ortacima, za sad solidan. Iwobi skillful a Danny boy je vaskrsao. Koliko mi je nedostajala PL o:) Edit: @Ivo jedan majstor tu na cm bi doneo 30% boljitka. Pu.. :'( Edited August 6, 2017 by Azdaja
radisa Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Udario ga je kolenom u petu, nije bilo jako, ali je bio kontakt.. Povede Čelzi ni iz čega... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
kipo Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Runi u međuvremenu leti po terenu protiv Sevilje, sve stiže. Kao u najboljim danima. Majkl Kin takođe odličan.
ArleKino Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 Kurcobolja logična jer je FA rekla da ovu utakmicu tretira kao "friendly", otud Moses na terenu danas, ali će pauzirati prvu u ligi zbog crvenog kartona. Arsenal bez pet prvotimaca djeluje...pa, zainteresovanije. Kad smo kod suđenja, Luiz je trebao dobiti žuti karton + indirekt za ono u prvom poluvremenu.
radisa Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Kurcobolja logična jer je FA rekla da ovu utakmicu tretira kao "friendly", otud Moses na terenu danas, ali će pauzirati prvu u ligi zbog crvenog kartona. Arsenal bez pet prvotimaca djeluje...pa, zainteresovanije. Kad smo kod suđenja, Luiz je trebao dobiti žuti karton + indirekt za ono u prvom poluvremenu. Luiz je trebao za ovo nad Nosonjom komotno da dobije žuti... Odvrstno prljav igrač, a sudije mu baš dosta puštaju... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
ArleKino Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 Luiz je trebao za ovo nad Nosonjom komotno da dobije žuti... Odvrstno prljav igrač, a sudije mu baš dosta puštaju... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Mislio sam na ono vraćanje lopte golmanu. Bukvalno u pravilima stoji kao primjer za indirekt i žuti karton, ali suci Kraljice Babe su više fanovi nepisanih pravila.
radisa Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 To nissm video, gledao sam prvo na preskok... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
radisa Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Kako sad ovaj crveni? Jel' ima pravo da igra u dledećoj? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
jiraiya Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 u kolko mi je drago mrtav tim sa pičkama na terenu
Recommended Posts