Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18


ArleKino

Recommended Posts

  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Pokojni Ruxin

    1570

  • Weenie Pooh

    1317

  • copkillah

    874

  • Прслин

    827

5 hours ago, porucnik vasic said:

И што ли је Вој дозволио Бентекари да шутира пенал крај живог Луке?

Kadar nevera

Link to comment

Da zaradjuju pare u nekoj firmi umesto u fudbalskom klubu, sef/vlasnik bi ih cokulama isterao sa posla. 

Zasto Dzaka i Ramzi igraju umesto Kokelana i Vilsira zna samo ona sramna starina. A uvesce Ivobija u 55. minutu, jebo ga on ruzno.

Edited by Malvo
Link to comment
2 hours ago, MiddleClass said:

Dajte video da vidim taj potonji penal. :)

 

Woy gowno kao i obično, umesto da podrži igrača koji je zajebao, on pere ruke - "rekao sam mu da ne šutira, i trebalo je da mu zvižde".

Link to comment

Apsolutno ima da ga podržava, jer želja da se izvede penal nije sama po sebi ništa negativno. Na primarnom izvođaču i na kapitenu tima je da to iskontrolišu, da mu kažu da odjebe od lopte ako misle da nije trenutak za dokazivanje.

Ako nisi uspostavio takvu disciplinu u timu, ako može u svakom trenutku da ti loptu dograbi najkrupniji balvan i kaže "e baš ću ja da šutiram" i niko se ništa ne pita, onda nisi nikakav menadžer. Bedno je posle zapišavati svog igrača koji se vraća posle povrede i pokušava da uđe u formu. Ne bi to sigurno radio da je njegova kupovina u pitanju.

Bila je jednom u Rodžersovo LFC vreme neka evropska utakmica kad je Baloteli tako uzeo loptu, odjebao Staridža i Hendersona, i na svoju ruku izveo penal. Pošto ga je dao, Brodgers se posle pravio da je to sve tako bilo i planirano, kao, Baloteli je u stvari i bio designated taker, iako se po ponašanju igrača na terenu jasno videlo da je trebalo neko drugi da šutira (Baloteli je ušao sa klupe, nije počeo utakmicu).

Edited by Weenie Pooh
Link to comment

Na njemu je da se pridrzava onoga sto je trener rekao. Jebe mi se za tvoju zelju da se pokazes nismo na poljancetu vec profesionalci i placen si da radis kako ti se kaze. Ovim budalesanjem je kostao tim dva boda u borbi za opstanak. Sta cemo ako im ta dva boda zafale? Jel ce on da nadoknadi klubu stetu zbog toga?

 

Sent from my Le X620 using Tapatalk

 

 

 

 

Link to comment

Ma nema sumnje da je Benteke debil i da je koštao tim dva boda, ali na treneru je (ako ne namerava koliko sutra da ga proda) da podrži igrača koji napravi takav zajeb, da ga brani od napada umesto što se priključuje lavini govana. Ne toliko zbog Bentekea koliko zbog ostatka tima, ljudi moraju da imaju utisak da će trener da ih čuva od napada spolja. U svlačionici neka mu jebe sve po spisku, ali ne javno da ga napušava kako bi sa sebe skinuo odgovornost za timsku nedisciplinu.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...