Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Prvo kolo treceg dijela je 10og aprila? Opa... [emoji4]
Mala izmena, Derbi se igra u sredu posle Uskrsa u 18h, a sa Zemunom igramo u cetvrtak 5.4.
Posted

"Dosta puta se komentariše suđenje kad mi igramo, ne bih voleo da bude kao prošle godine. Vidim da se pred svaku našu utakmicu prejudiciraju neke stvari, ali mi nismo imuni na to. Meni su neke stvari lično zasmetale. Nikad nisam želeo da ih komentarišem, ali iz prošlogodišnjeg iskustva smo spremni da damo odgovor na to ako se ovako nastavi"

Objasnio... :Hail:

Posted

Stitar smajli? U oktobru - zanima me samo teren i kako igra Partizan. Prekjuce - nadam se da ce sudija Zvezdi da sudi posteno. 

Jedno brdo dva univerzuma. :fantom:

Posted

po vuceli i njegovim sledbenicima tacno znas koji je datum, ne moras kalendar da gledas...

Posted

303333_crvena-zvezdaseik24_f.jpg

poyy

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

:puke:

47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

303333_crvena-zvezdaseik24_f.jpg

poyy

23 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt. počeo raspust opet

:isuse:

Posted

Borjan suspenzija, Donald, Krsticic, LeTalek, Savic... povredjeni, mozda oporave nekog za danas, ali tesko...

Posted (edited)
1 hour ago, MiddleClass said:

"Dosta puta se komentariše suđenje kad mi igramo, ne bih voleo da bude kao prošle godine. Vidim da se pred svaku našu utakmicu prejudiciraju neke stvari, ali mi nismo imuni na to. Meni su neke stvari lično zasmetale. Nikad nisam želeo da ih komentarišem, ali iz prošlogodišnjeg iskustva smo spremni da damo odgovor na to ako se ovako nastavi"

Objasnio... :Hail:

Мени су засметале неке ствари које су почеле да излазе на површину. Кад год Звезда игра, баца се нека сумња. Волео бих да све то нема неку одређену позадину, али из искуства прошлогодишње сезоне нисмо имуни и знамо да ће бити свакојаких ствари, а бићемо спремни да дамо свој одговор. Нећу сад у детаље улазити мислим да нам то не треба, али пустио сам неколико пута да све прође без мог коментара. У овој земљи када идете ђоном онда наводно показујете да сте неко и нешто. Ја не желим тако, али то не значи да не видим добро шта се дешава. Стално се нешто прејудицира када ми играмо, и ја то не желим да прихватим. Замислите да се ја стално оглашавам, а као јавна личност имам ту могућност? Да говорим ко се сликао у чијем дресу? Не желим то да радим, и није ми јасно због чега се то ради у Србији. Знам само да не верујем у случајности, имам довољно година и умем да препознам шта јесте а шта није случајно. Не бих волео да дајемо допринос томе — рекао је Милојевић.

Zato je miloe  ispao veliki gospodin kao i uvek.  Ovo za proslu sezonu mu je najjace. 

Edited by ZokiAsov
Posted

Sve je  u pravu covek. Uzeo je Partizan sistemom "drz'te lopova" vec nekoliko titula. Stanoje par puta, prosla sezona... smajlikojipijekafu/caj

Posted

Supic, Stojkovic, Le Talek, Babic, Rodic, Jovicic, Racic, Adzic, Srnic, Ben i Pesic.

Rezerve: Kahriman, Frimpong, Milijaš, Milić, L. Ilić, Radonjić, Gobeljić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...