Bright Billy Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 (edited) sta ces bolje sa boacijem nas je bas usralo, sad bi idealno bilo da nekome uvalimo kangu, le taleka i ruiza a donaldu ponudimo novi i inspirativniji ugovor, pa ga onda uparimo sa ovim cacanskim rusom... Edited June 30, 2017 by Bright Billy
Dimitrije Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 "Ko god da pita, Mihajlo gde li je..." Od svih talentovanih igraca iz Riletove generacije (Grujic, Jovanovic, Jovic, Rajkovic), meni se Rile najvise dopao. Ni jedan od njih nije do sada napravio neku karijeru i njihov odlazak iz Zvezde vise lici na korak unazad nego korak unapred u karijeri. Nadam se da to ne bude slucaj sa Riletom.
Apollo Creed Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 sad bi idealno bilo da nekome uvalimo kangu, le taleka i ruiza
tsva Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 ne, taj bezveznjak dovodi Rajine nogometase kao ovog iz Titograda.
levi Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Jel postoji racionalno objašnjenje zašto Mićkov brat desni bek i štoper Stojanović posle kaljenja u Bežaniji nisu na vidiku da priđu prvom timu? U20 represtativci, igraju već seniorski fudbal. Nisu dovoljno dobri da sinoć sede na klupi umesto Gobeljića? Inače nismo imali štopera na klupi, Gobeljić bio jedini defanzivac. ispašće da imam nešto protiv dečka <_<
Bright Billy Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 (edited) Jel postoji racionalno objašnjenje zašto Mićkov brat desni bek i štoper Stojanović posle kaljenja u Bežaniji nisu na vidiku da priđu prvom timu? U20 represtativci, igraju već seniorski fudbal. Nisu dovoljno dobri da sinoć sede na klupi umesto Gobeljića? Inače nismo imali štopera na klupi, Gobeljić bio jedini defanzivac. ispašće da imam nešto protiv dečka <_< ne znam za mickovog brata, al stojanavica je kad su mu dali sansu lopta preskakala ko da je petlic... @tsva a ti kao znas ko je kome tamo menadzer? Edited June 30, 2017 by Bright Billy
tsva Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Ne znam ko jeste al znam da ako ti nije menadjer jedan od terzinih, neces da igras. Zato igra invalid Racic.
levi Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 (edited) LazoBakmaz.de kaže da je Stojanović kod Ramadanija, Lian sport. Za Mićka ne zna ni Lazo. Stariji je kod Steve Majamija Edited June 30, 2017 by levi
levi Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 "Presrećan sam u crveno-belom dresu, zato sam i potpisao novi ugovor. Da je drugačije, ne bih se obavezivao na vernost klubu, koji je kao velika porodica" - kaže napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći. http://static.mondo.rs/Picture/630928/jpeg/0MAR7410.JPG Ne znam šta je sa ovim čovekom, da li ga je neka splavarka uzela pod svoje, ali hvala mu
Recommended Posts