Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Bolji jesu, recimo Natko objasnio nasim veznjacima kako se igra, ali Pesicu brate mili, jbg njemu je sad najteze. Presudila Bockova povreda.

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

istorijska sezona, svaka čast svima. na kraju nas izbacila povreda Boakyea jbg

Posted

Lakse bih podneo neko kantanje od ovih 1:0 uz 2 mrtva zicera koje smo promasili.

Posted

Jbg steta. Ipak respect za ovosezonsku evropsku avanturu. U gostima ste primili samo 1 gol. 

Posted
Just now, Cash said:

Jbg steta. Ipak respect za ovosezonsku evropsku avanturu. U gostima ste primili samo 1 gol. 

od toga 3 na Malti :sleep:

Posted

Jebiga, Romi.

Krivo mi je kao da smo mi izgubili. 

Posted

Neverovatno da se ispostavilo da nas je izbacila povreda Boaćija. Protiv tima koji je jesenas imao devet bodova u CL.

Posted

Eh kad bi svake godine ovako... Ja prezadovoljan sezonom . Nije baš slučajno što smo ovoliko malo golova postigli u grupama i sada . Igrao je i Boaći ranije pa nismo mogli do gola.

Ben je promašio ali mi se dopada kao igrač,dosta jak i ne pada kao baba već izdrži duel. Odbrana ok , nadam se da možemo ojačati ofanzivu nekako na leto.

Posted

Jebiga. S jedne strane, zasluženo jer su bolji tim. A druge, imali smo dovoljno šansi da ih izbacimo. Malo i nismo imali sreće ali sta je tu je. Svaka čast momcima svejedno

Posted

Hvala Milojevicu I igracima na fantasticnoj sezoni u Evropi!

CSKA je bio bolji za gol posle ruke I to je to. imali smo sanse u prvoj da damo gol I u revansu jos 2 odlicne, dobili su nas na iskustvo.

Sad da uzmemo JSL I Kup I da pamtimo ovu sezonu kao najbolju od Barija!

Posted

nismo dali gol u dve utakmice, jbg...dosta za ovu sezonu...lepih trenutaka bilo, tim prevazisao ocekivanja.

odbrana odigrala iznad ocekivanja, za sredinu previse tri ista/slicna tipa igraca, radonjic netalentovan i brz, boaci falio mnogo, pesic k'o pesic

Posted

Steta za dve mrtve šanse Pešića i Bena. Imali ste ih.

Tupan sa Arene priča kako je Zvezda perspektivniji tim. Ajde ko bi rekao posto rusi imaju u proseku 30 godina.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Posted

Мајстори, хвала.  Најбоља сезона у четврт века. Сад да Милое остане, па да тресемо мушемо током јесени.

Posted
1 minute ago, porucnik vasic said:

Мајстори, хвала.  Најбоља сезона у четврт века. Сад да Милое остане, па да тресемо мушемо током јесени.

+1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...