Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

Odlika velikih timova je da pobedjuju i kad igraju lose :nobles:

Svaka cast Miloju i momcima, nadrealno izgleda sve ovo jos od leta. Uglavnom je sve vec ispisano na prethodnim stranama, uz moje odusevljenje (ponovo) Krsticicem i veliko razocaranje Kangom.
Navijacima Kelna zelim dobre batine gde god promole svoje usrane njuske, kao i pandurima/redarima koji su ih pretresali. Na jugu, gde sam bio, je sinoc bilo vise nego rizicno u par navrata.
Mesto do mene je stajao Bosko Obradovic sa,valjda, burazerom i klincem (ne znam da li njegov ili burazerov) koji je ruljao kao blesav celu tekmu, padanje u nesvest. Ne kapiram sto nije fino sedeo u lozi :fantom:

Kad je vec Dzoni zabranio original, moze i ovako.

53 minutes ago, kralj said:

Pa nisam siguran. Akuzativ od vlastitog imena "Arsenal". Sledi koga? Sledi Arsenal(a).

pa nema a

gleda koga? Arsenal

A da je umesto Arsenala Milan?

Ne mora klub, može i frajer. ;-)

Previđaš da se radi o vlastitom imenu, mada nisam ni ja siguran.

Nebitno.

Imenica Arsenal nesumnjivo pripada prvoj vrsti imenickih promena (imenice muskog roda koje se zavrsavaju suglasnikom). Zasto oblik 'Arsenala' u akuzativu zvuci rogobatno? Najveci izuzetak od pravila deklinacije ove imenicke vrste tice se toga da pojmovi koji ne oznacavaju zivo bice nemaju nastavak -a u akuzativu. Gledam 'kralja', ali gledam 'teren', a ne 'terena', i svasta nesto slicno. E sad, da li je Arsenal zivo bice i ima li u Ozilu zivota je vec filozofska rasprava. Dodatni problemcic je i sto Arsenal ne vuce svoj koren iz praslovenskog, gde u praksi nije vazno to sto se nije izgubio poluglasnik na kraju reci - nije se izgubio naprosto zato sto nije ni postojao - nego sto u svesti govornika postoji osecaj da je u pitanju inostrana rec. 

Tek sam malopre video koreografiju na severnoj tribini. Realno ce nas zatvoriti sesnaestinu finala.

:468_violin:

4 minutes ago, MiddleClass said:

:468_violin:

3 hours ago, levi said:

+ gazi

Прво, хвала Ренеу на стриму, не стигох раније да пишем.

А онда хвала Милоеу и играчима на феноменалном успјеху. Немам ријечи, просто нисам свјестан величине овог успјеха. Много је лијепо видјети Звезду тамо гдје припада, у европском прољећу.

Сви су били сјајни, ову генерацију ћемо памтити. Милоеу бланко чек да се да, на пет година бар.

:ziga::ziga::ziga:

4 hours ago, Malvo said:

Tek sam malopre video koreografiju na severnoj tribini. Realno ce nas zatvoriti sesnaestinu finala.

Cenis da UEFA ima nesto protiv Gidre Bojanica?

Ако им је Димитрије делегаз угасили смо га...

• Author

Sto se mene tice, ja bih od severa napravio arboretum.  Em lepse za oko, em dobro za mikroklimu.

4 hours ago, harper said:

Cenis da UEFA ima nesto protiv Gidre Bojanica?

Bila je jos jedna, sa parolom i vezana za Mladica.

paranoises...

kad im zaseda ta kazneno žalbena komisija? isto u ponedeljak?

pitam za druga

<_<

Negde procitah pocetkom januara...deluje mi suvise kasno, ali sa UEFA se nikad ne zna...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout