Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
1 hour ago, keitel said:

Dal je realno da se ovo primilo među plebsom?

44 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:

Osim miloša ne znam nikog ko u svakodnevnom govoru to koristi. Mislim, nemam nista protiv da se ustali, ali teško da će ljudi prestati da govore marakana.

Najradije bih da se zove, recimo, Gasprom Arena, pa da lepo sredimo stadion i da imamo i da pretekne i tako bi ga svi zvali Marakana ili Mitic.

Meni je samo drago da je Rajko Mitic dobio tu cast da se po njemu zove stadion i da ima spomenik ispred istog, a da li ce ga neko zvati  Mitic ili Marakana je manje vazno.

Edited by Milosh76
Posted
9 hours ago, salerokada said:

Jel bilo ovo?

:wub:

Bilo je još lepše uživo.

Bio tu blizu ispod, kad sam ga video znao sam da prolazimo...:fantom:

Ove Nemce smo rutinirali bez ikakvih problema, prejaki smo jednostavno.

Nestvarna sezona  a tek smo na pola iste.;)

Biće zanimljivo u kom timu ćemo dočekati dvomeč u februaru, Terzinjo će da proda i Boaćia i Kangu i Donalda, vrlo verovatno još nekog, videćemo dal će ga opet usrati kupovine ko letos.

Inače, bio na zapadu odmah ispod lože gde su bili Kelnovi navijači...meh, ja onako hladno ne bih gledao ni šah kad igra Zvezda.:fantom:

Najjače je bilo ipak "obezbeđenje" koje je pravilo "koridor" između njih i zapada...em su celu utakmicu pevali, em su se na kraju njih 10-ak okrenuli prema Nemcima i urlali im Aufiderzen...:lol:

Posted

I Crvena zvezda i Partizan su prošli dalje s drugog mesta u grupi što znači da će biti domaćini u prvoj utakmici. S obzirom da Partizan ima veći koeficijent na rang listi Uefe, verovatnije je da će Zvezda igrati dan ranije meč kod kuće, u sredu 14. februara.

Nije isključeno da Zvezdin meč bude u malo ranijem terminu, od 18 ili od 19 časova. Da ne bi bilo preklapanja sa moćnijim Uefinim takmičenjem.

Posted
29 minutes ago, dragance said:

To je bez ulaznica i tv prava.

uefa i deli lovu od tv prava. dodatno se prihoduje samo od ulaznica.

Posted (edited)

Posle svega vidjenog u Evropi od Zvezde najbitnije je sacuvati Donalda i Krsticica sto je duze moguce. Kakva dva igraca za gledati sa uzivanjem!

Svaki put kad je kod Donalda lopta tacno imas onaj osecaj da je sve pod kontrolom i potpuno suprotan osecaj kad je lopta kod Stojkovica.

Edited by Mos
Posted

Meni je milo sto se stadion zove po Rajku Miticu. Naravno da ga svalodnevno zovem Marakana.

Sto se tice Donalda, pravi kapiten, volio bih da ostane. Smeta mi kod njega cesto sto iz straha od greske bira jednostavna rjesenja, neke alibi pasove. No nebitno, najveci car u klubu. :)

Posted
12 hours ago, Milosh76 said:

Birajte gospodo... Pola ovih mozemo da prodjemo... fa2bd0bbc6b2098de14b9ab1a800f239.jpg

Braga i Plzen bi bili premija.

Ja bih lično bilo koje od Talijana...

Posted

Meni je taj trend menjanja naziva stadiona i hala kao i promena naziva ulica

Posted

Meni nešto deluje da će samo Boaći da ode, a da će Kangi da produže ugovor i da sve molitve usresrede na njegove dobre igre do finala i prodaju naleto.

Ostali sumnjam da idu. Možda Le Talek.

Posted
2 minutes ago, Milogled Bluff said:

Pa nije baš isto (u najvećoj meri). Ulicama ipak vraćaju stare nazive, a ovde preimenuju nešto što se rodilo i živelo 50 godina pod istim imenom.

Jedina duhovita stvar koju pamtim u vezi sa Anđusom ticala se toga.

Posted

U pravu si, ali mene jednako iritira

Posted

Slažem se, ali ako uzmemo da je zvaničan naziv stadiona bio generički stadion fk crvena zvezda, svakako sam za, pogotovo što, jeli, mitić zaslužuje to

Posted (edited)

pa da, stadion nije ni imao ime, sad su mu prvi put dali neko ime  

neoprezno su dozvolili da mu napada keče na glavu pre neki dan btw

13f4d7be14c46f4da12beb92ba18e218.jpg

Edited by levi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...