levi Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 svaka čast Miloju, ne znam čime smo ovo zaslužili, ali hvala mu Link to comment
pbg12345 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 rodic je asistirao fali milojko da uvelica ovaj najveci uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala :( Link to comment
Milosh76 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ko je asistirao kod gola?Krsticic u prostor ka Rodicu, ostra lopta na peterac, Srnic stigao do lopte pre Boacija i slabijom levom nogom pogodio golmanov desni ugao Link to comment
pantelia Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 (edited) lici li jos nekom Bakula Jovicic na Dragana J Vucicevica? Meni isti Edited December 7, 2017 by pantelia Link to comment
pbg12345 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 1 minute ago, James Marshall said: Kanga na Rodića, Rodić za Srnića koji nesretni kanga, krsticic je dao onu fenomenalnu loptu Link to comment
James Marshall Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Just now, pbg12345 said: koji nesretni kanga, krsticic je dao onu fenomenalnu loptu Tako je, ona druga slična mi je u glavi, kad je proigrao Rodića na sličan način. Jedini iole dobar potez Kange Link to comment
levi Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 2 minutes ago, pantelia said: Hide contents lici li jos nekom Bakula Jovicic na Dragana J Vucicevica? Meni isti nađi negde kad se raduju posle gola Irtišu, kad je on asistirao Srniću. Isti djv Link to comment
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 2 minutes ago, levi said: svaka čast Miloju, ne znam čime smo ovo zaslužili, ali hvala mu Zvezda je ubedljivo najtezi dvomec igrala kada je forma bila na vrhu, sa Krasnodarom. Link to comment
Dimitrije Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 2 minutes ago, Toni Sumaher said: Zvezda je sada u slabijoj formi nego pred prvi derbi i ima problem sa trcanjem. Ako se nekako skrpimo do sledece srede, moze da bude zanimljivo i neizvesno. Mada Zvezda vec posle nedelje moze da ode na +8 Jeste, ali derbi je nepredvidljiv. Nadam se da i ako odu na +8, da u derbiju nece da igraju autobus-taktiku. Link to comment
Miljenko Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Lepo, prodjose oba nasa tima; sada opusteno, pa ko uleti na zrebu, uleti. Link to comment
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ma, za oba kluba prolece je cist car, sem Viktorije Plzen eventualno, svaka druga ekipa je ogromni favorit protiv CZ i P. Link to comment
pbg12345 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 o kakvih +8 pisete? zvezda trenutno bezi partizanu 6 bodova ili bolje receno 3, posto je jedino bitno ono kad se prepolove bodove svim ekipama Link to comment
Milosh76 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Bio je i Arsenal, pa se izvukao... Zvezda ce biti zajeban protivnik svima Link to comment
Aleksandar88 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Momcima veliko bravo i hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts