Ratamahatta Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 1 minute ago, Dimitrije said: Milic nije na klupi. Vujadin mora da se smiri, prepaljen je dobice crveni, da ne trosi covek izmenu bzv. Link to comment
Dimitrije Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 Mogli bi da ne menjaju tu naviku. Link to comment
Malvo Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Milijas, Adzic i Racic imaju rezervisana mesta na klupi, pa Milic ide ili na teren, ili na tribine. Vratio se Jovicic i muceni Milic otisao na tribine. Tesko da se pola odbrane, a vise od toga ako dodamo Jovicica, moze nazvati skartom nakon sto su za pet i po EL utakmica primili ukupno dva gola. Link to comment
Dimitrije Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 Ja sam mislio ti si na casu, Vasicu. Ali na pomen Draze si kao zapeta puska. Link to comment
Malvo Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Da li je bilo nekih drazesnih(tm) momenata ili su shvatili da cemo 1/16 igrati pred praznim tribinama ako budu nastavili da kenjaju u prazno? Link to comment
porucnik vasic Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 2 minutes ago, Dimitrije said: Ja sam mislio ti si na casu, Vasicu. Ali na pomen Draze si kao zapeta puska. Последњи час у семестру, пустио их 10 минута раније. Link to comment
Ratamahatta Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 (edited) Ficko namestio zuti Srni. Edit : Evo i komentator rekao 'Nemci su to.' Edited December 7, 2017 by Plajvi Link to comment
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ne igrate dobro u nastavku. Link to comment
levi Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 fali Kangin gol ni iz čega na početku drugog poluvremena Link to comment
porucnik vasic Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 1 minute ago, Toni Sumaher said: Ne igrate dobro u nastavku. Трема је ужасна... Link to comment
levi Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 malog Japanca niko ne može da čuva, od kad je ušao na poluvrmeenu prve utakmice Link to comment
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Just now, porucnik vasic said: Трема је ужасна... Ne znam da li se zezas ili si ozbiljan, ali evo jos jedne odlicne sanse za Nemce, opet kilava zavrsnica. Isuvise vas lako probijaju po Stojkovicevoj strani. Link to comment
Dimitrije Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 U "istorijskoj" utakmici, Zvezda igra istorijski lose. Link to comment
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Just now, Dimitrije said: U "istorijskoj" utakmici, Zvezda igra istorijski lose. A dobro, negde i ocekivano, isuvise su pritisnuti ocekivanjima. Mnogo je cudna utakmica, moze jos uvek da ode i na njihovu stranu. Jos jedan gol bi resio prolaz. Link to comment
Recommended Posts