James Marshall Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Na stranu što je htio da ih pobije nakon utakmice sa Bačkom
renne Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Za to je i trebao da ih pobije, realno Auh, ala sam nervozan, bem ti
pantelia Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Ja sam na 50% nervoze pred Krasnodar. Prvo poluvreme sam proveo sa slusalicama u usima sa Daskom i Mladjom, drugo poluvreme odgledao do gola za 2-1, posle otisao u wc i grunuo vodu na najjace,posto kod mene rokaju petarde i kad Zvezda da, ali i kad primi gol, pizda im materina. Ovo sad je ladovina u odnosu na tada.
renne Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Pred Krasnodar sam instalirao novi ruter i sa tim ze zajebavao pola tekme
porucnik vasic Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 1 hour ago, renne said: Za to je i trebao da ih pobije, realno Auh, ala sam nervozan, bem ti Ја још имам час прво полувреме.
Dimitrije Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 1 hour ago, renne said: Za to je i trebao da ih pobije, realno Auh, ala sam nervozan, bem ti Ugledajte se na navijace Kelna. Setaju ulicama Beograda, sede po kafanama i piju pivo, veseli i bezbrizni, uzivaju zivot. Ako im Keln pobedi - odlicno, ako izgubi - boze moj, bice dana za megdana.
renne Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 14 minutes ago, porucnik vasic said: Ја још имам час прво полувреме. Jedva sam odradio nastavu danas, keve mi
Bogotac Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) Naravno,zato su smireni,znaju da sutra im sleduje plata od 3000 jura,uredjena zemlja,sa postovanjem zakona i tako,i ja bi bio smiren na njihovom mestu Edited December 7, 2017 by Bogotac
MiddleClass Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Miran sam. Nema nervoze kao pred Krasnodar ili Bate cak. Znam da cemo ih karati ruzno! Nemam ni trunku sumnje da prolazimo grupu.
Bright Billy Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 kaze posrbica da se na autoputu zaglavio kod aerodroma, cisto da imate u vidu ako neko dolazi s te strane...
renne Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Ma sve je zaglavljeno, od tošinog bunara pa na dalje sve stoji
teacher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) 23 minutes ago, Bogotac said: Naravno,zato su smireni,znaju da sutra im sleduje plata od 3000 jura,uredjena zemlja,sa postovanjem zakona i tako,i ja bi bio smiren na njihovom mestu S platom od 3000 eura u Kelnu, bio bih mnogo zabrinutiji nego vi na ovom topiku. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk Edited December 7, 2017 by teacher
porucnik vasic Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 13 minutes ago, Bogotac said: Naravno,zato su smireni,znaju da sutra im sleduje plata od 3000 jura,uredjena zemlja,sa postovanjem zakona i tako,i ja bi bio smiren na njihovom mestu Нема плата са овим никакве везе.
Dimitrije Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 12 minutes ago, Bogotac said: Naravno,zato su smireni,znaju da sutra im sleduje plata od 3000 jura,uredjena zemlja,sa postovanjem zakona i tako,i ja bi bio smiren na njihovom mestu Ali za tih 3000 plus oni rintaju i vode racuna o tome da im drzava bude uredjena. Ne kazem da Srbi ne bi rintali i ne bi zeleli uredjenu drzavu, ali uvek, po pravilu, ne da im vlast.
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) 24 minutes ago, Dimitrije said: Ugledajte se na navijace Kelna. Setaju ulicama Beograda, sede po kafanama i piju pivo, veseli i bezbrizni, uzivaju zivot. Ako im Keln pobedi - odlicno, ako izgubi - boze moj, bice dana za megdana. Uglavnom je ovo stvar notorne srpske kompenzacije za realan zivot, mada je kod vas u komsiluku nervoza pojacana zbog odavno nedostiznog cilja zvanog uspesi u Evropi. Edited December 7, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts