Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Na stranu što je htio da ih pobije nakon utakmice sa Bačkom :D 

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Za to je i trebao da ih pobije, realno

Auh, ala sam nervozan, bem ti

Posted

Ja sam na 50% nervoze pred Krasnodar. Prvo poluvreme sam proveo sa slusalicama u usima sa Daskom i Mladjom, drugo poluvreme odgledao do gola za 2-1, posle otisao u wc i grunuo vodu na najjace,posto kod mene rokaju petarde i kad Zvezda da, ali i kad primi gol, pizda im materina. Ovo sad je ladovina u odnosu na tada.

Posted

Pred Krasnodar sam instalirao novi ruter i sa tim ze zajebavao pola tekme

Posted
1 hour ago, renne said:

Ја још имам час прво полувреме.

Posted
1 hour ago, renne said:

Ugledajte se na navijace Kelna.  Setaju ulicama Beograda, sede po kafanama i piju pivo, veseli i bezbrizni, uzivaju zivot.  Ako im Keln pobedi - odlicno, ako izgubi - boze moj, bice dana za megdana.

Posted
14 minutes ago, porucnik vasic said:

Ја још имам час прво полувреме.

Jedva sam odradio nastavu danas, keve mi

Posted (edited)

Naravno,zato su smireni,znaju da sutra im sleduje plata od 3000 jura,uredjena zemlja,sa postovanjem zakona i tako,i ja bi bio smiren na njihovom mestu

Edited by Bogotac
Posted

Miran sam. Nema nervoze kao pred Krasnodar ili Bate cak. Znam da cemo ih karati ruzno!

Nemam ni trunku sumnje da prolazimo grupu.

Posted

kaze posrbica da se na autoputu zaglavio kod aerodroma, cisto da imate u vidu ako neko dolazi s te strane...

Posted

Ma sve je zaglavljeno, od tošinog bunara pa na dalje sve stoji

Posted (edited)
23 minutes ago, Bogotac said:
Naravno,zato su smireni,znaju da sutra im sleduje plata od 3000 jura,uredjena zemlja,sa postovanjem zakona i tako,i ja bi bio smiren na njihovom mestu

S platom od 3000 eura u Kelnu, bio bih mnogo zabrinutiji nego vi na ovom topiku.

Sent from my Moto G (5) using Tapatalk

Edited by teacher
Posted
13 minutes ago, Bogotac said:

Нема плата са овим никакве везе.

Posted
12 minutes ago, Bogotac said:

Ali za tih 3000 plus oni rintaju i vode racuna o tome da im drzava bude uredjena.  Ne kazem da Srbi ne bi rintali i ne bi zeleli uredjenu drzavu, ali uvek, po pravilu, ne da im vlast.

Posted (edited)
24 minutes ago, Dimitrije said:

Ugledajte se na navijace Kelna.  Setaju ulicama Beograda, sede po kafanama i piju pivo, veseli i bezbrizni, uzivaju zivot.  Ako im Keln pobedi - odlicno, ako izgubi - boze moj, bice dana za megdana.

Uglavnom je ovo stvar notorne srpske kompenzacije za realan zivot, mada je kod vas u komsiluku nervoza pojacana zbog odavno nedostiznog cilja zvanog uspesi u Evropi. 

Edited by Toni Sumaher
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...