Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

Fo' real...

1 hour ago, Apollo Creed said:

ajde kenjajte o ovome na nekom drugom mestu...

+ gazi

14 hours ago, James Marshall said:

O neutralnosti te međunarodne zajednice je trebalo da razmišlja Mladić kad je vezivao njene pripadnike za releje i stubove, i šta će biti kad se rat (nekada) završi, ali tih devedesetih je on mislio da je njegova patka najveća i da će uvijek ispred sebe imati brdo vojske i tenkova i da nikad niko neće imati muda da ga pozove na odgovornost za sve što se desilo, a u međuvremenu je svoju snagu trošio na prepucavanja sa Slobom, Radovanom i drugima dok mu je vojska pucala po šavovima a neprijatelj napredovao desetinama kilometara za dan. Na kraju je izgubio rat a onda je očekivao neki fer tretman od te iste međunarodne zajednice čije je mirovnjake koristio kao živi štit za vojne ciljeve. Što samo pokazuje koliko je i tad glup i kratkovid bio, a o njegovom skrivanju da ne govorim, sramota je da se on naziva srpskim oficirom i stavlja u rang časnih oficira iz nekih prethodnih sukoba. Klasična JNA oficirčina sa svim pizdunskim karakteristikama JNA oficira - bahat, glup i vojnički nepotkovan. 

НАТО није међународна заједница.  Суд није ни налик ономе у Немачкој после пада Хитлера. 

8 hours ago, levi said:

kakve muke prosečnog gibaničara da prdne a da se ne usere
kad bi samo mogli nekako da utvrdimo da li su oni koji su streljali zločinci, ali ne možemo kad je sud nenadležan, eto prosto ne može

/lavež vučjaka i baterijske lapmpe u mraku

Разумем ја да си ти неспособан да разумеш мало компликованије апстрактне концепте, о томе да ја нисам написао да су није надлежан, већ да није ваљан и изнео сам разлоге за то, али могао си барем да разумеш за шта је Младић осуђен. Нигде у пресуди нема да је он стрељао некога. 

Edited by porucnik vasic

jasno, streljali se sami, da naude Srbima. oproban scenario

ajd stvarno nemojte ovde o mladicu

koga ocekivati umesto radonje protiv kelna? sumnjam da ce poceti sa pesicem kao u jsl, dakle verovatno milic

mada milic i srnic, ne znam, tanko je to. ali nije da ima neke alternative

od rikardinja nista, gobelja jeste univerzalac, ali bilo bi malo previse da osvane na levom krilu u (trenutnoj) utakmici sezone, opet da menja totalno formaciju i krene istovremeno sa donaldom, krsticicem i jovicicem je tek previse

Milić i Srnić. Ništa tu nije tanko. Trče momci + taktički odgovorni. 

Mislim, ispao bi car da počne sa Karijem Pešićem, al objektivno, mnogo bi nam bilo.

То је то. Милић и Срнић. 

• Author

Sa Milicem i Srnicem Zvezda tesko prima golove, ali ih tesko i postize.  Sa Pesicem i Boacijem u napadu, Zvezda je mnogo efikasnija ali je odbrambeno slabija.

Bez Milica i Srnica postaje evidentno da su nam oba beka kurtoni, pola njihovog posla rade ova dvojica... Koliko su drvenasti pred golom, toliko im je visok work rate i takticki/trkacki su odlicni. Rodica vuce lopta pa se ne vrati nazad (on bi bio idealan za onu 5-3-2/3-5-2), Ficko ne treba da prelazi preko pola. S Pesicem na improvizovanom levom krilu i Rodicu zaglavljenom izmedju levog beka i levog krila je zesca promaja i tu ima mnogo sta protivnik da iskoristi i kazni. 

kad sam napisao "tanki" upravo sam i mislio na napad

nemam ja nista protiv njih, odradjuju svoj posao najbolje sto znaju. pogotovo srnic, dugo je vec tu (za zvezdine standarde), nadavao se i golova

vise bih voleo da nam je makar jedno krilo ofanzivno orijentisano, ali sta je tu je, ovaj put ce morati zabiti neko iz sredine

DQUM68UX0AAURgd.jpg:large

Drugi Savicevicev gol protiv Kelna, Jankovicev i Beogradu i Lazarevicev u Liverpulu, Robijev protiv Drezdena i Zigin protiv Rome su mi top 5 nasih golova u Evropi

Savicevicev protiv Kelna svakako broj 1

Je li legla plata Kangi, hoće li igrati, je li ga prestala glava?

Bole nas, imamo boljeg na klupi...:fantom:

Резултат слика за milijaš

6 minutes ago, Apollo Creed said:

Bole nas, imamo boljeg na klupi...:fantom:

684569_h-53797573_f.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout