Bright Billy Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 1 hour ago, Apollo Creed said: ajde kenjajte o ovome na nekom drugom mestu... + gazi
porucnik vasic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) 14 hours ago, James Marshall said: O neutralnosti te međunarodne zajednice je trebalo da razmišlja Mladić kad je vezivao njene pripadnike za releje i stubove, i šta će biti kad se rat (nekada) završi, ali tih devedesetih je on mislio da je njegova patka najveća i da će uvijek ispred sebe imati brdo vojske i tenkova i da nikad niko neće imati muda da ga pozove na odgovornost za sve što se desilo, a u međuvremenu je svoju snagu trošio na prepucavanja sa Slobom, Radovanom i drugima dok mu je vojska pucala po šavovima a neprijatelj napredovao desetinama kilometara za dan. Na kraju je izgubio rat a onda je očekivao neki fer tretman od te iste međunarodne zajednice čije je mirovnjake koristio kao živi štit za vojne ciljeve. Što samo pokazuje koliko je i tad glup i kratkovid bio, a o njegovom skrivanju da ne govorim, sramota je da se on naziva srpskim oficirom i stavlja u rang časnih oficira iz nekih prethodnih sukoba. Klasična JNA oficirčina sa svim pizdunskim karakteristikama JNA oficira - bahat, glup i vojnički nepotkovan. НАТО није међународна заједница. Суд није ни налик ономе у Немачкој после пада Хитлера. 8 hours ago, levi said: kakve muke prosečnog gibaničara da prdne a da se ne usere kad bi samo mogli nekako da utvrdimo da li su oni koji su streljali zločinci, ali ne možemo kad je sud nenadležan, eto prosto ne može /lavež vučjaka i baterijske lapmpe u mraku Разумем ја да си ти неспособан да разумеш мало компликованије апстрактне концепте, о томе да ја нисам написао да су није надлежан, већ да није ваљан и изнео сам разлоге за то, али могао си барем да разумеш за шта је Младић осуђен. Нигде у пресуди нема да је он стрељао некога. Edited December 5, 2017 by porucnik vasic
levi Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 jasno, streljali se sami, da naude Srbima. oproban scenario
pbg12345 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 ajd stvarno nemojte ovde o mladicu koga ocekivati umesto radonje protiv kelna? sumnjam da ce poceti sa pesicem kao u jsl, dakle verovatno milic mada milic i srnic, ne znam, tanko je to. ali nije da ima neke alternative od rikardinja nista, gobelja jeste univerzalac, ali bilo bi malo previse da osvane na levom krilu u (trenutnoj) utakmici sezone, opet da menja totalno formaciju i krene istovremeno sa donaldom, krsticicem i jovicicem je tek previse
kralj Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Milić i Srnić. Ništa tu nije tanko. Trče momci + taktički odgovorni. Mislim, ispao bi car da počne sa Karijem Pešićem, al objektivno, mnogo bi nam bilo.
Dimitrije Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 Sa Milicem i Srnicem Zvezda tesko prima golove, ali ih tesko i postize. Sa Pesicem i Boacijem u napadu, Zvezda je mnogo efikasnija ali je odbrambeno slabija.
Ratamahatta Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Bez Milica i Srnica postaje evidentno da su nam oba beka kurtoni, pola njihovog posla rade ova dvojica... Koliko su drvenasti pred golom, toliko im je visok work rate i takticki/trkacki su odlicni. Rodica vuce lopta pa se ne vrati nazad (on bi bio idealan za onu 5-3-2/3-5-2), Ficko ne treba da prelazi preko pola. S Pesicem na improvizovanom levom krilu i Rodicu zaglavljenom izmedju levog beka i levog krila je zesca promaja i tu ima mnogo sta protivnik da iskoristi i kazni.
pbg12345 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 kad sam napisao "tanki" upravo sam i mislio na napad nemam ja nista protiv njih, odradjuju svoj posao najbolje sto znaju. pogotovo srnic, dugo je vec tu (za zvezdine standarde), nadavao se i golova vise bih voleo da nam je makar jedno krilo ofanzivno orijentisano, ali sta je tu je, ovaj put ce morati zabiti neko iz sredine
darkonet Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Drugi Savicevicev gol protiv Kelna, Jankovicev i Beogradu i Lazarevicev u Liverpulu, Robijev protiv Drezdena i Zigin protiv Rome su mi top 5 nasih golova u Evropi Savicevicev protiv Kelna svakako broj 1
James Marshall Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Je li legla plata Kangi, hoće li igrati, je li ga prestala glava?
levi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 6 minutes ago, Apollo Creed said: Bole nas, imamo boljeg na klupi...
Recommended Posts