gervasius twinkleminkleson Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Samo sto vise odgovara nama (nego kelnu). Ja i te kako mogu da zamislim remi, mislim da su sva 3 rezultata u opticaju. Nadam se da će Krstičić da bude spreman. Najavljuje se 6k kelnera na marakani.
Apollo Creed Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Naravno da je remi opcija i to sasvim realna. I odgovara nam remi sasvim, kakav Bate...
levi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 kelnu ne odgovara nikako, ali najviše odgovara Bati. tj Bate ima šansu samo ako je ovde nerešeno
gervasius twinkleminkleson Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Jbg, stvarno je teško zamisliti da bate može dobiti u Londonu, al s druge strane ne možemo ni da računamo na arsenal i samo se u to uzdamo
levi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 zašto da ne, mogli smo i mi da dobijemo u Londonu, imali smo prečku kako god, kad bi mogli da biraju, Bate bi odabrao da ovde bude nerešeno
Toni Sumaher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 15 minutes ago, Apollo Creed said: Naravno da je remi opcija i to sasvim realna. I odgovara nam remi sasvim, kakav Bate... Ne verujem da BATE moze bilo sta na Emiratima. Sto se vas tice, ako udjete u tekmu sa remijem kao opcijom - izgubicete.
Apollo Creed Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 5 minutes ago, Toni Sumaher said: Ne verujem da BATE moze bilo sta na Emiratima. Sto se vas tice, ako udjete u tekmu sa remijem kao opcijom - izgubicete. naravno da nećemo ući tako u tekmu i naravno da nećemo izgubiti.
gervasius twinkleminkleson Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 zašto da ne, mogli smo i mi da dobijemo u Londonu, imali smo prečku kako god, kad bi mogli da biraju, Bate bi odabrao da ovde bude nerešenobate nije baš pokazao sjajnu formu u zadnje vrijeme. Šta znam, naravno da je moguće, ali jbg, veoma teško. U svakom slučaju, mi moramo da probamo da dobijemo
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 bate nema šta da traži u londonu. završili su prvenstveni deo sezone pre sedam dana(?) i normalno je da im je forma u autu. samo je upitan i voljni momenat arsenala. nema tamo 2
Apollo Creed Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 kakav tekst... http://www.mozzartsport.com/vesti/psihicki-problemi-gelora-kange/186836
MiddleClass Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 (edited) Dobar je Kangara, samo ga jebe ta glava... Edited December 4, 2017 by MiddleClass
darkonet Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Naravno, na Marakani veruju da će Kanga do četvrtak veče i duela sa Kelnom oporaviti glavu. kakva recenica jbt Darjan naravno
Recommended Posts