gervasius twinkleminkleson Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Nece sigurno s prvim timom igrati. Nije ni do sad, nema tek sad zasto. Ali ce svejedno biti favorit
harper lee Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ne verujem da ce Arsen da igra sa prvom postavom u Kelnu. Cak i ako kiksnu, imaju BATE na Emiratima poslednje kolo. Pa i nema razloga, samo sto ne mislim da i sa ovakvom postavom ne mogu do pobede protiv Kelna. Desi se ponekad tim limitiranim ali disciplinovanim ekipama kao sto je BATE da se raspadnu na jednoj utakmici, nista ovaj rezultat ne mora da znaci.
harper lee Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Carski btw Zulo se sunca dole Zato sto je debil znao da bi gol bio njegova krivica.
samo_opusteno Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 (edited) Vuj objasnio Edited November 3, 2017 by samo_opusteno
Mil@n Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Ko je taj vuc, deluje po komentarima da je poznat™.
gervasius twinkleminkleson Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 znam da radi nekad one videoe za COPA90, koji znaju da budu bas kul
harper lee Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 To da. Cestitke Zvezdi za odlican dvomec, ali ne mogu da se otmem utisku da je Venger debelo potcenio Milojev tim i steta sto nije izvukao barem 1 poraz. Spremite se na veliku tucu u Borisovu, bice teza utakmica u svakom smislu nego veceras. Mozda sve resite u i sledecem kolu, ali mislim da se to nece desiti. Sve sto treba uraditi u Belorusiji je da se ne primi neki glupi gol na pocetku i bice to OK. BATE je ekipa koja nije u komfornoj zoni kad mora da napada a nasi prednji igraci su mnogo brzi od njihove odbrane i ako budu ostavili prostora pozadi, a morace ako hoce da pobede, duvace im oko gola samo tako. Po meni cemo lakse igrati s njima tamo nego kuci, samo ako vreme bude normalno i teren u dobrom stanju.
Mil@n Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Inače, Kanga je dobar igrač, ali počinje opasno da mi ide na živce i to iz utakmice u utakmicu, takođe, ovo posle izmene ne govori u prilog da je na mentalnom planu nešto bolji. Mislim da bi igrali mnogo tečnije i stvarali više šansi sa nekim prosečnim (za ovaj nivo, ne nivo naše lige) plejmejkerom koji ne davi svaku loptu do beskonačnosti, koji se brže oslobađa iste i ume da da po koji pas u čoveka i u prostor.
tsva Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 al opet, jedini pravi pas na utakmici je dosao od Kange
Ratamahatta Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Zaboravio sam ko je Bacjeu namestio sansu pred kraj, Milic? I ta lopta je bila super. Ali jbt, nasi se ne boje, pre su uvek stojali i gledali kako ih pune. Od svih utakmica do sada u gostima (ne racunam one bose s Malte i Irtis), danas smo zapravo imali najmanje srece, najmanje nam je i trebalo. :D
Jozef K. Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Milić je namestio, ali rupa je nastala jer je Bačje prethodno spotakao njihovog igrača. Stojković bi zbog onog sunčanja kod mene imao debelu kaznu. Koja je to alibara. Ajde što je igrački slab, ali njegov mindset je očajan.
dragance Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Ne znam kakve kopacke imaju, ali ono klizanje Borjana par puta i ostalih mi je bio WTF momenat.
radisa Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Ne znam kakve kopacke imaju, ali ono klizanje Borjana par puta i ostalih mi je bio WTF momenat.Natapali su teren vodlm da bolje klizi, reče komentator... Moguće da se naši nisu prilagodili situaciji... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Recommended Posts