levi Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Jednog štopera treba da uzmu iz omladinaca, drugog neka nađu nekog u23 koji igra standardno po jsl livadama i ako hoće neka dođe onaj Babić na pozajmicu. I eto im rotacije <_< jednog su uzeli iz omladinaca Atletico Paranaensea, a umesto Babića došao Vujadin, ali bar ovo treće su me poslušali -_- na Marakanu bi trebalo da stigne Nemanja Ćalasan (21) iz subotičkog Spartaka Nemanja Ćalasan odigrao je 31 utakmicu u dresu Spartaka prošle sezone i postigao jedan gol
gone fishing Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je izabrao, a na rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana je da njegove želje pretoči u delo. Crvena zvezda će u novoj sezoni igrati u formaciji sa dvojicom klasičnih napadača, a plan je da uz Ričmoda Boaćija navalu srpskog vicešampiona predvodi Aleksandar Pešić. Bivši centarfor Jagodine, u kojeg je zaljubljen sportski sektor crveno-belih, trenutno je pod ugovorom sa francuskim Tuluzom i zbog toga odgovorni iz Ljutice Bogdana kreću u akciju. Već sutra za Tuluz putuje poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović u društvu menadžera 25-godišnjeg napadača Ranka Stojića. Oni veruju da će spustiti obeštećenje koje je u ovom trenutku milionsko, odnosno da će čelnici francuskog kluba pustiti Pešića za procente od naredne prodaje i nešto „živog“ novca. Pešić (25) je pod ugovorom sa Tuluzom do leta 2019. godine, a prošle sezone bio je na pozajmici u Atalanti. Pre Francuske igrao je za Jagodinu, Šerif, OFI i Radnički iz Niša. uh dobro je, ovog balvana su novinari dovodili u pfc pre desetak dana ^_^
levi Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Peti centarof za milion €, skromno Ne vidim kako mogu da dobiju Pešića bez para A i ako bi došao, skroz mi je nerealna kombinacija da igra zajedno sa Boaćeom 442. Ako dovode novog startnog c-fora, to znači da Boaće ne ostaje, a da će lažnu devetku da igra Rikardinho, što i nije loše jer se otvara mesto za još jedno levo krilo. Ili eventualno Vujaklija, Milić.. Ali onda je sredina mnogo tanka, Mada i nema više upotrebljivih veznih na rosteru
Apollo Creed Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Ovo nam je jedno 15.igrač Spartaka u poslednja 3 prelazna roka. I svi su bili baš dobri...
Milosh76 Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 UEFA objavila listu najuspesnijih klubova Evrope... Crvena zvezda je na 27. mestu, ima 57 pobeda, 20 nerešenih i 35 poraza
Apollo Creed Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Манојловић - Стојковић, Баша, Вујадиновић, Родић - Јовичић, Чаушић, Рикардињо, Маркињос - Боаћи, Пешић
Milosh76 Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 (edited) Tri stranca... siroko...a ko je Markinjos? Nasao sam ti izvor informacija :D Edited June 23, 2017 by Milosh76
Bright Billy Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Манојловић - Стојковић, Баша, Вујадиновић, Родић - Јовичић, Чаушић, Рикардињо, Маркињос - Боаћи, Пешић gazi!
Jozef K. Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Kahriman - Stojković, Fripong, Savić, Anđelković - Donald, Le Talek -novi Kadu, Srnić, Milić - Boaće. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
levi Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Basa, crnogorski Milan Bisevac? Moze! Lukovićevo godište Znači dve god stariji nego Lukovic kad je dolazio. Može
Nikodije Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Kahriman - Stojković, Fripong, Savić, Anđelković - Donald, Le Talek -novi Kadu, Srnić, Milić - Boaće. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk i meni ovo deluje verovatnije nego ova rsb varijanta, samo umesto le taleka i donalda milijas i racic.
levi Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Na poslednjoj proveri brani Stankovic Rikardinjo lazna 9 Stanković, Stojković, Savić, Frimpong, Anđelković, Donald, Letalek, Srnić, Ruiz, Rikardinjo, Boaći
Jozef K. Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 (edited) i meni ovo deluje verovatnije nego ova rsb varijanta, samo umesto le taleka i donalda milijas i racic.Da, zaboravio sam legendu Milijaša. Edit: sada vidim samo dve greške. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Edited June 23, 2017 by Jozef K.
Recommended Posts