Ratamahatta Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Izgledaju kao tjelohranitelji nekog fudbalera Sutra X tamo, kec u Kelnu i drama do kraja. :D Edited November 1, 2017 by Plajvi
Milosh76 Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 U kelnu nam odgovara samo i jedino X... zasto vracati uvek neugodne Nemce u zivot, bolje da se oproste od sansi, a mi da se bijemo sa Belorusima za prolaz...
assignment Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Bolje je da Keln pobedi, ipak protiv njih igramo kuci, a sa Belorusima u gostima. Minus je sto Keln LE uopste ne shvata vise ozbiljno pogotovo jer im u BL ne ide uopste i moraju da cimaju za opstanak....
Milosh76 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Keln dobije, mi izgubimo i onda im bezimo 1 bod. Arsenal ih pusti i onda moramo do poslednjeg sekunda da se bijemo za prolece. Ovako nek bude nereseno, pa da u Belorusiji se sve odluci
Toni Sumaher Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Keln dobije, mi izgubimo i onda im bezimo 1 bod. Arsenal ih pusti i onda moramo do poslednjeg sekunda da se bijemo za prolece. Ovako nek bude nereseno, pa da u Belorusiji se sve odluci To je realan scenario za nekoliko sati, ali pre cete vi da uzmete bod na Emiratima nego BATE.
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Bolje je da Keln pobedi, ipak protiv njih igramo kuci, a sa Belorusima u gostima.najlošiji rezultat o vas je da keln na bilo koji način ostane u trci za prolaz dalje
MiddleClass Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Znaci dobije Bate u Kelnu i prestigne nas na tabeli? Kumse briljiras. :D
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) @middle keln ako dobije bate, dobiće i vas ovde pogotovu ako mu od toga bude značilo da prezimi i spase sezonu na taj način Edited November 2, 2017 by kud u maglu Simoviću
Aleksandar88 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Darko ! Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 @middle keln ako dobije bate, dobiće i vas ovde pogotovu ako mu od toga bude značilo da prezimi i spase sezonu na taj način Цениш?
Recommended Posts