Прслин Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Jedan za koeficijent, posto smo tek sad ispunili zagarantovani minimum od dva boda u grupama. Ali dobro je i to popravljamo. Sent from my iPhone using Tapatalk Зар није бод од БАТЕ и три од Келна укупно четири, па минус два из групе једнако два?
Aleksandar88 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Jedan za remi, dva za pobedu. Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Тони је веровао. [emoji177] Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Sreca prati hrabre, stativa je sastavni deo igre i igra se svih 45 minuta... lopta je okrugla, danas svi igraju fudbal...
Прслин Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Jedan za remi, dva za pobedu. Sent from my iPhone using Tapatalk Па онда ни онај бод против БАТЕ није тако лош, то је пола плена а не трећина :) Хвала!
Toni Sumaher Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Тони је веровао. [emoji177] Sent from my iPhone using Tapatalk Pa da, ali nisam ocekivao ovaj pad u drugom. Ceka vas teza tekma u Bgd od ove. Sad da vidimo od kakvog su materijala ovi moji.
nautilus Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Ko ih jebe. Kome se gleda žoga bonito neka gleda Barselonu. Mi smo naša tri boda uzeli. :D
pbg12345 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Pa da, ali nisam ocekivao ovaj pad u drugom. Ceka vas teza tekma u Bgd od ove. Sad da vidimo od kakvog su materijala ovi moji. kako sada stvari stoje tesko da ce ta tekma sta odlucivati daleko je naravno, ali pre bih rekao da ce u belorusiji biti utakmica za prolaz sad napredak u ks, pa onda deset dana pauze, pa trebalo bi dve lakse utakmice kuci, kup protiv vranja i macva u prvenstvu, a onda tek 19og arsenal u najboljem trenutku dolazi ova pauza za ekipu, taman da se osveze malo, podignu kondiciju, a samopouzdanja i motivacije kuci protiv arsenala nece faliti
Dimitrije Posted September 28, 2017 Author Posted September 28, 2017 Devet poena moze da bude dovoljno za 2. mesto u grupi. Znaci jos jedna pobeda (BATE) i dve neresene (Keln i Arsenal kod kuce). Moze da se desi da prezime bez pobede u Beogradu. Prilicno tesko, ali zato se igra Evropa.
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 28 jebenih godina, aaaaa. Jesam klinac bio, jedva da mogu da se sjecam ičega osim da su nas dobili tad, al ostala rana. Imali smo u drugom više sreće nego pameti al tako je možda još slađe. Hvala momcima za ovu sezonu, naklon do poda
MiddleClass Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Ko ih jebe. Kome se gleda žoga bonito neka gleda Barselonu. Mi smo naša tri boda uzeli. :D +1
porucnik vasic Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Igrao iz 2-2 i 2+I bila kvota 22. :D
Recommended Posts