beeva Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Jbg ne moze kondicija odjednom da se nabije, dosta toga je dobro odigrano.. Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka
Mil@n Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Jbg ne moze kondicija odjednom da se nabije, dosta toga je dobro odigrano.. Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Pa šta odjednom, ne igraju fudbal od pre mesec dana. Pri tom, i dalje je početak sezone. Ok, odigrali su dosta utakmica ali za to su plaćeni.™ Prvo poluvreme je ok, drugo je smejurija.
samo_opusteno Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Mentalitet je u pitanju. Zvezda je u poslednjih 10 godina izgubila svaku bitnu utakmicu, mnoge u finisu, navukao se luzeraj. Otuda i ovakva panika, a i upozoravao sam da smo padali u gostima u drugom delu u svim utakmicama. Mora na tome da se radi, a pobedama se to najbolje razbija. Velika 3 boda, 2 za koeficijent, 360k u kasi... Bice spektakl protiv Arsenala.
renne Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Pazi, ja ne gledam Zvezdu od Arisa uopste, protiv BATE-a nisam znao ni kada se igra tekma, da ne pominjem da ne znam ni ko je trenutno prvak u Srbiji. Al kad su izvukli 1 FC Koln - reko, ok, to dugujem sebi sa Severa onog dana i sebi kad sam oplakao to ispadanje tamo. I - odgledao sam.Ako si.Dugo se ovako nisam radovao domaćem fudbalu
Jozef K. Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Sezona je počela za nas 30.06. Priprema nije ni bilo. Logično je da je došlo do pada posle savršenog leta. I mnogo je veliki problem što ne koristimo periode kada smo bili bolji. Vratilo nam se što smo bez veze ispustili pobedu protiv Belorusa.
Aleksandar88 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Mentalitet je u pitanju. Zvezda je u poslednjih 10 godina izgubila svaku bitnu utakmicu, mnoge u finisu, navukao se luzeraj. Otuda i ovakva panika, a i upozoravao sam da smo padali u gostima u drugom delu u svim utakmicama. Mora na tome da se radi, a pobedama se to najbolje razbija. Velika 3 boda, 2 za koeficijent, 360k u kasi... Bice spektakl protiv Arsenala. Jedan za koeficijent, posto smo tek sad ispunili zagarantovani minimum od dva boda u grupama. Ali dobro je i to popravljamo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Moća Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Bravo momci!!! Tri boda se pisu a sad za publiku protiv Arsenala. Sent from my Le X620 using Tapatalk
beeva Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Pa šta odjednom, ne igraju fudbal od pre mesec dana. Pri tom, i dalje je početak sezone. Ok, odigrali su dosta utakmica ali za to su plaćeni.[emoji769] Prvo poluvreme je ok, drugo je smejurija. Naravno da ne igraju, ali poredim period prije i za vrijeme Miloja. Jbg grofu kondicioni nije ni trebao, ovaj Miloev bar radi za sta je placen. Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka
Sam Spade Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 pfuuu... ajd sad i ovi moji slepci da dobiju :D Koga da dobiju, Bate? :P
hefaca Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Sreca prati hrabre, stativa je sastavni deo igre i igra se svih 45 minuta... Brzo proslo drugo poluvreme, na pocetku sam mislio da necu doziveti kraj
Recommended Posts