Bright Billy Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 usao bi i ovde milic, samo sto je izgleda jos uvek povredjen. a rikardinjo ocigledno nije krilo, nego klasican poluspic.
Cane Vukic Prebranac Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Idemo u Keln po tri boda i to je to. Donald je stvarno odigrao doktorski. Njih je kidao, urlao na saigrace, djelio lopte... vidi se da mu je bas stalo. Pravi kapiten! +100
Bright Billy Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Arsenal je dobio 3-1, ali je meč kasnio sat vremena zbog prevelikog broja gostujućih navijača. Javlja posrbica...
tsva Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Razlika izmedju jednog i 3 boda je neskolovan fudbalter tipa Srnica. Umesto da je levom samo sprovede u gol skolski in je cekao (po sopstvenom priznanju) da ga lopta pogodi. To bi prelomilo. Momci dali sve od sebe i to je to. Ni levi ni desni Zvezdin bek nema centarsut.
Milosh76 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Ocekivao sam Gobeljica, jer nam je falilo snage i srca na sredini posle gola. Kao da smo se izduvali i fizicki pali. Mislim da bi on bio bolje resenje od Rikardinja i pogotovo Milijasa u zavrsnici. Oni su zaustavili Kangu, uvek je na ledjima imao 2 igraca, a mi Ivanica nismo...
sekretar Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 (edited) Svidja mi se kod vas Stojkovic, jako zahvalan igrac a i lici na Marovica, mogao bi on u repstaciju P.s jbg sad vidim da nastupa za CrnuGoru, nista onda Sent from my .... using Tapatalk Edited September 15, 2017 by sekretar
Hamlet Strašni Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Zar on nije cg reprezentativac? Sent from my iPhone using Tapatalk
elementary Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Tačno se videlo da nam fali rutine i još ovakvih utakmica. Kao što smo gubili utakmice u košarci prve sezone u El.Kasnije je sve to bolje. Problem nam je bio što se jedna solidna ekipa branila i igrala na kontre.Na ovom nivou nam je to još problem,dosta prostora smo im ostavljali naviknuti na jsl ligaše koji ne znaju jednu kontru da razviju.Bice nam bolje protiv njih i Kelna u gostima kao underdog. Ovde smo ipak bili blagi favoriti. Keln uopšte nije bolja ekipa od Bate i nas. Teško će oni dobiti Bate u gostima a i kod kuće vala.Idemo dalje da dobijemo Keln. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Nego, šta cenite oće ovi iz Kelna u ovolikom broju da zapucaju u BG? ....shit has hit the fan...
elementary Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Mozda ih Uefa malo obuzda posle ovog u Londonu. Mada očigledno je da su kupovali karte i za jug našeg stadiona. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
renne Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Nego, šta cenite oće ovi iz Kelna u ovolikom broju da zapucaju u BG? ....shit has hit the fan... Mislim da hoće
dragance Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Sto neko reče, začepiti cenu od 70 eura za jug i kavez i dug vraćen.
Apollo Creed Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 (edited) Ovaj Bate je sasvim korektna ekipa. Očekivao sam da su slabiji, jezivo su dosadni ,ali disciplinovani, fino kombinuju, sad uopšte ne verujem da su slabiji i od Kelna. Šteta što ne uzezsmo sva tri boda, već bi jednom nogom prošli dalje. Ali zato tu je bezvezni Keln, koji izbacujemo za dve nedelje. Miloe žešće kasnio sa izmenama+Rikardinjo nema šta da traži na krilu, on može nekog polušpica da igra i toeto. Plus svi koji nam igraju na krilu su , makar trenutno, daleko bolji od njega. U onom periodu kad smo primili gol, nekih možda 10 minuta, smo baš žestoko pali, razlog mi baš nije jasan. Nije u pitanju nedostatak snage, jer smo poslednjih 10-15 minuta tekme baš grizli i pritisli, više deluje kao problem u glavama. Kanga loš, nek mu Terza poveća tu stipendiju već jednom! Atmosfera na Mari-odlična. Tvorzan ipak zacepio sa cenama, bilo je ispod 40.000 koliko su rekli... Edited September 15, 2017 by Apollo Creed
fandorin Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Milojevic vec drugi put pravi istu gresku s tajmingom zamene i oba puta primamo gol, prvi put se to desilo kad je uveo Milica protiv Krasnodara u gostima. Igrac se uvodi kad imas posed osim ako bas pravis takticku izmenu zbog skoka ili tako nesto. Rikardinjo je stajao bar 3 minuta kraj aut linije i čekao izmenu, ali nije bilo prekida igre. Jeste skandalozna reakcija kod centaršuta Ivanića. Moj utisak je da smo odigrali bolji meč nego protiv Krasnodara i Sparte (izuzev prvih 15 minuta meča protiv Čeha), samo je problem u aspektu iz kog se posmatra. U kvalama nismo očekivali ništa i bili smo totalni autsajderi pa je izgledalo i bolje nego sto realno jeste, a sinoć je bilo obrnuto. Dakle, ja zadovoljan, igramo fudbal koji ima glavu, rep i uopste smisao, fali iskustvo igranja ovakvih utakmica i jos malo pojedinacnog kvaliteta u stoperskom tandemu i na desnom krilu.
Recommended Posts