Dimitrije Posted June 16, 2017 Author Posted June 16, 2017 Dobro, Dragi Kapetane, ako ste odista 5. generacija Nislija, trebalo bi da znate tu anegdotu (o "Stefanu Singleli"). Stari Nislije je znaju. Moji su izmedju 2 rata ziveli u Nisu. Moj deda i Djoka Odzaklijevic (otac pevacice Odzaklijevske) su 1930-ih i 1940-ih bili rukovodioci FK Sindjelic a isto tako moj deda je bio u rukovodstvu Niskog fudbalskog podsaveza, a mislim da je na kratko bio i njegov predsedsednik. Ukratko, moji preci su ostavili trag u niskom fudbalskom sportu.
Constantin Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 (edited) Dobro, Dragi Kapetane, ako ste odista 5. generacija Nislija, trebalo bi da znate tu anegdotu (o "Stefanu Singleli"). Stari Nislije je znaju. Moji su izmedju 2 rata ziveli u Nisu. Moj deda i Djoka Odzaklijevic (otac pevacice Odzaklijevske) su 1930-ih i 1940-ih bili rukovodioci FK Sindjelic a isto tako moj deda je bio u rukovodstvu Niskog fudbalskog podsaveza, a mislim da je na kratko bio i njegov predsedsednik. Ukratko, moji preci su ostavili trag u niskom fudbalskom sportu. To nije anegdota, to je vic, imaš takvih i sličnih, na stotine... :) a ja lepo rekoh da si "naše gore list"... ;) Edited June 16, 2017 by Legenda
W.F.C. Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 To nije anegdota, to je vic, imaš takvih i sličnih, na stotine... :) a ja lepo rekoh da si "naše gore list"... ;) :ziga: :D
Bright Billy Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Mozzart javlja da smo blizu dogovora sa boaci ricmodom...
Captain_Darling Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Dobro, Dragi Kapetane, ako ste odista 5. generacija Nislija, trebalo bi da znate tu anegdotu (o "Stefanu Singleli"). Stari Nislije je znaju. Moji su izmedju 2 rata ziveli u Nisu. Moj deda i Djoka Odzaklijevic (otac pevacice Odzaklijevske) su 1930-ih i 1940-ih bili rukovodioci FK Sindjelic a isto tako moj deda je bio u rukovodstvu Niskog fudbalskog podsaveza, a mislim da je na kratko bio i njegov predsedsednik. Ukratko, moji preci su ostavili trag u niskom fudbalskom sportu. Наравно да одиста јесам 5. генерација у Нишу, стоји кућа мог прадеде и старом делу града, комунисти направише зграду и пијацу на мојој дедовини, одузеше радњу мог прадеде и деде... Све то је лако проверити, било би неумесно да пишем нешто што није истина, зар не?
Nikodije Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Наравно да одиста јесам 5. генерација у Нишу, стоји кућа мог прадеде и старом делу града, комунисти направише зграду и пијацу на мојој дедовини, одузеше радњу мог прадеде и деде... Све то је лако проверити, било би неумесно да пишем нешто што није истина, зар не? neumesno je sto ovo pises na topiku fk cz.
gervasius twinkleminkleson Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Ricardinho potpiso, Plavsic izgleda ide u Spartu Prag.
Milosh76 Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 (edited) Potpisao Rikardinjo, zvanicno su rekli da je mozzartsport lagao i da cifre koje su objavili nisu tacne, a nisu rekli koja je cifra u pitanju. Ugovor je na 2+1 godinu, uzece broj 89, moze da igra i levo i desno krilo i iza napadaca... Sutra ide na ZLatibor. Gde si procitao info za Plavsica? Edited June 16, 2017 by Milosh76
Nikodije Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 voleo bih ako su prodali plavsica, smatram da je oduvek bio precenjen, i guran od strane burekjogurtasa
Hamlet Strašni Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Dobro, Dragi Kapetane, ako ste odista 5. generacija Nislija, trebalo bi da znate tu anegdotu (o "Stefanu Singleli"). Stari Nislije je znaju. Moji su izmedju 2 rata ziveli u Nisu. Moj deda i Djoka Odzaklijevic (otac pevacice Odzaklijevske) su 1930-ih i 1940-ih bili rukovodioci FK Sindjelic a isto tako moj deda je bio u rukovodstvu Niskog fudbalskog podsaveza, a mislim da je na kratko bio i njegov predsedsednik. Ukratko, moji preci su ostavili trag u niskom fudbalskom sportu. Izmedju rata 1875 i 1878?
Apollo Creed Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Ricardinho potpiso ovaj mi se uopšte ne sviđa,Kadu 2.0...
gervasius twinkleminkleson Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Nemam uopste pojma, do juce nisam cuo za njega. Ne uliva neko ogromno povjerenje, ali ko zna, mozda se ispostavi da nije bas Kadu 2.0. Za Plavsica, hm, na tnjiteru, al nema sanse sad da nadjem ko je to napiso. Neki domaci novinar bjese, al ne mogu sad da nadjem. Ko zna jel istina, ali nije nemoguce, jedan je od rjetkih koji bi trebalo da moze da se [nekako] proda
Milosh76 Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Ima na mozzartu... Verovatno je frka za lovu... Ocekivano je bilo da se proda i on i Ristic i Kanga i mozda Donald
levi Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 (edited) Da li je to uticaj Mrkele ili toga što nema bukvalno nikakvih para pa se traže samo slobodni igrači, ali za sada rade malo konzervativnije nego što sam očekivao. Evo ipak spisak dok je još sveže, da se posle ne pogubimo kao prošle godine kad na kraju niko nije znao ko je sve došao i ko su ti ljudi. - Marko Gobeljić (Napredak), nepotrebno - Filip Stojković (Minhen 1860), pojačanje - Ricardinho (Sheriff), alibi pojačanje Pa da ga u zdravlju apdejtujemo Edited June 16, 2017 by levi
Recommended Posts