Apollo Creed Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 (edited) Brat Gobelja Edited September 11, 2017 by Apollo Creed
Milosh76 Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 (edited) Namesteno oko sokolovo™, stolice na severu popunjene, menjace se posle utakmice u cetvrtak (prvu sledecu igramo tek 24.9. protiv Vose kao domacini), radi se iza juga, sredjuje se povrsina kod istoka i severa... vaskrsao i direktor stadiona... valjda da upropasti to malo sto nije stigao svojim neradom... Raspored u septembru Edited September 11, 2017 by Milosh76
levi Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 (edited) Kako je Miloje utego ceo klub Sad odjednom sve može da se popravi, okreči, zašrafi Edited September 11, 2017 by levi
Azdaja Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Gde je aerodrom u Čačku? Šalu na stranu lepo bi bilo da se zategne svuda, konacno da može da se ode u wc bez gas maske
Bright Billy Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Namesteno oko sokolovo™, stolice na severu popunjene, menjace se posle utakmice u cetvrtak (prvu sledecu igramo tek 24.9. protiv Vose kao domacini), radi se iza juga, sredjuje se povrsina kod istoka i severa... vaskrsao i direktor stadiona... valjda da upropasti to malo sto nije stigao svojim neradom... Raspored u septembru Zasto su nacrtali avion kod gostovanja u super ligi, kad se zna da smo mi zemlja autobusa (i aplauza; reko bi jedan moj drugar)? Jbt, pa zar i takve stvari mora da utegne miloe licno...
Прслин Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Колико је коштала беше та клоња? Милион евра? Пратили смо на топику својевремено конференцију за штампу када су то цареви прочитали као трошак. То је било за Џајићевог ваката, када је пар дана пре терања из клуба подигао онај кредит од око 11 милиона евра од неке мале банке што му је држао ортаћ, уз камату од милион посто. Тај несрећни човек ми је један од симбола сурвавања дечачких представа о безгрешности разних хероја.
dragance Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 800,000 eura i kusur. Miša Marinković je bio “projektant”.
Cane Vukic Prebranac Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Zasto su nacrtali avion kod gostovanja u super ligi, kad se zna da smo mi zemlja autobusa (i aplauza; reko bi jedan moj drugar)? Jbt, pa zar i takve stvari mora da utegne miloe licno... Са Сурчина на Вождовац!
Recommended Posts