legend Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Keln se raspada.. nadam se da ce finalno raspadanje imati protiv nas...
gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Sa tim drugarom koji je kupovao karte sam se vec dogovorio, on iz beca dolazi na arsenal a meni se u startu nije islo na tu utakmicu... Hoce li to biti moguce uopste, jer su karte personalizovane [makar ovi paketi]?
Pokojni Ruxin Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Kumara je obavio čin kupovine pa nisam siguran, ali ne piše nigde ime i prezime na karti. Za krasnodar jeste kao pisalo, ali svakako niko nije kontrolisao to na ulazu.
Прслин Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Да ли ће БАТЕ да напуни стадион? Ја сам био сигуран, али исто тако сам мислио и да до сада неће бити карти ни за једну текму.
samo_opusteno Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Ne verujem da ce Bate da napuni Marakanu, mislim da ima mnogo ljudi koji su uzeli pakete zbog Arsenala a daleko su i ne cima im se protiv ovih. Nekih 35-40k moja procena. Inace, Rikardinjo počinje u Ivanjici.
levi Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Terza gugla gde još traje prelazni rok, kome može da proda Kangu
elementary Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Rikardinjo će nam na kraju biti najbolji igrač :) Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Toni Sumaher Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Jaoj, kad vam iskopam hiljade i hiljade postova protiv Rikardinja...
samo_opusteno Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Delujemo konačno kao tim sa realnim a ne imaginarnim kvalitetom. Ali hajde da sacekamo četvrtak, to će biti test ozbiljnosti...
Recommended Posts