Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Malo je skuplje nego što sam očekivao, tim pre svaka čast na odluci da važe sezonske

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali se sezonska vise ne moze uzeti, do sutra ih prodaju

U pravu si, nisam uocio taj detalj :)
Posted

A moze se uzeti jos danas. Ako rade do 7. :)

Posted

Rade do 16 maksimum, a verovatno idu posle 14h kuci

Posted

Lepo ovo za sezonske. Nisam verovao da ce dati ovako nesto. Al dobra je fora ker ce dogodine vise ljudi uzeti sezonsku :)

Sto se bambija tice on je ok momak. Nije neki nalozeni dziber, pa mene bar nikad nije nervirao dok je igrao u parrizanu. U repki je druga prica, tu je bio bas iritantan jer je uglavnom bio slab i to kad je bio dobar u klubovima. Po meni je on igracki najvise napredovao u mancesteru iako nije igrao. Tu je ojacao i ocvrsnuo i secam se neke utakmice dal sa juznom afrikom da je delovao bas extra. Posle je otisao u keln i tamo bio dobar. U cska je bio standardan godinama i igrao dobro za klub al u repki nula.

Ako bude zdrav bice veliko pojacanje komsijama jer trenutno nema ko da izvede slobodnjak a da to bude opasno. A on svakako ima odlican slobodnjak. Ako nije izgubio na brzini i tu ce biti prostora za benefit, narocito u jsl... U svakom slucaju najvece pojacanje ako bude zdrav.

Sto se naseg tima tice drago mi je da smo sve bitne igrace zadrzali i to je bolje nego da smo doveli neke zvucne zamene. Tim je vec sad solidno uigran, ima hemiju i ima dubinu.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted (edited)

Srecan rodj bitango! :D

Edited by MiddleClass
Posted

a sto nam rade reflektori u 1 sat ujutro? nije valjda da i sada ruju po terenu?

Posted

Dobro, logicno je da ovo rade 24h jer nema se bas previse vremena i svaki dan je bitan da se novi tepih sto bolje primi do prvih utakmica... Struju i onako ne placate decenijama, tako da je sve kako treba...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Posted

Замену траве плаћа УЕФА.

69329aef78dc707404da27e114bc1dfe5ac8fcc0

Posted

Struju koristimo u vreme kad je jeftinija...Terzic misli na sve..stednja na svakom koraku. Jos da je zamenio bar deo stolica... ili ofarbao prolaze ili sredio bilo sta osim trave sad dok ima 2 nedelje lufta...

Posted

Biće i gol tehnlogija na utakmicama LE, isto časti Uefa

Posted (edited)

Добро па Уефа није била тако расположена да части у Краснодару.

Edited by Cane Vukic Prebranac
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...