levi Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Malo je skuplje nego što sam očekivao, tim pre svaka čast na odluci da važe sezonske
Milosh76 Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Ali se sezonska vise ne moze uzeti, do sutra ih prodajuU pravu si, nisam uocio taj detalj :)
MiddleClass Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 A moze se uzeti jos danas. Ako rade do 7. :)
Milosh76 Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Rade do 16 maksimum, a verovatno idu posle 14h kuci
adasevic Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Lepo ovo za sezonske. Nisam verovao da ce dati ovako nesto. Al dobra je fora ker ce dogodine vise ljudi uzeti sezonsku :) Sto se bambija tice on je ok momak. Nije neki nalozeni dziber, pa mene bar nikad nije nervirao dok je igrao u parrizanu. U repki je druga prica, tu je bio bas iritantan jer je uglavnom bio slab i to kad je bio dobar u klubovima. Po meni je on igracki najvise napredovao u mancesteru iako nije igrao. Tu je ojacao i ocvrsnuo i secam se neke utakmice dal sa juznom afrikom da je delovao bas extra. Posle je otisao u keln i tamo bio dobar. U cska je bio standardan godinama i igrao dobro za klub al u repki nula. Ako bude zdrav bice veliko pojacanje komsijama jer trenutno nema ko da izvede slobodnjak a da to bude opasno. A on svakako ima odlican slobodnjak. Ako nije izgubio na brzini i tu ce biti prostora za benefit, narocito u jsl... U svakom slucaju najvece pojacanje ako bude zdrav. Sto se naseg tima tice drago mi je da smo sve bitne igrace zadrzali i to je bolje nego da smo doveli neke zvucne zamene. Tim je vec sad solidno uigran, ima hemiju i ima dubinu. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
MiddleClass Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Srecan rodj bitango! :D Edited August 31, 2017 by MiddleClass
nautilus Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 a sto nam rade reflektori u 1 sat ujutro? nije valjda da i sada ruju po terenu?
Geo Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Dobro, logicno je da ovo rade 24h jer nema se bas previse vremena i svaki dan je bitan da se novi tepih sto bolje primi do prvih utakmica... Struju i onako ne placate decenijama, tako da je sve kako treba... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Milosh76 Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Struju koristimo u vreme kad je jeftinija...Terzic misli na sve..stednja na svakom koraku. Jos da je zamenio bar deo stolica... ili ofarbao prolaze ili sredio bilo sta osim trave sad dok ima 2 nedelje lufta...
levi Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Biće i gol tehnlogija na utakmicama LE, isto časti Uefa
Cane Vukic Prebranac Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Добро па Уефа није била тако расположена да части у Краснодару. Edited September 1, 2017 by Cane Vukic Prebranac
Recommended Posts