Cane Vukic Prebranac Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Пази имаш опцију да играш на Емирејтсу за два мјесеца или да играшу то вријеме у Бурси. Морао би баш да мрзиш и себе и фудбал па да изабереш ово друго :)
Milosh76 Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Звезда је одлучила да почне са радовима што пре како би имала потпуно нов терен за важне битке у Лиги Европе.Голови су укљоњени, на терен су посуте хемикалије како би практично све бактерије биле уништене да случајно не би биле пренете на нову подлогу. У четвртак почиње склањaње старог бусена, потом следе радови на подлози да би наредне недеље почело постављање новог терена, а све би требало у потпуности да буде готове пре првог меча у Лиги Европе против белоруског БАТЕ Борисова. Prvo pobiti krtice, pa onda u nove radne pobede :D Informacije o kartama za LE, naravno da nema Zanimljiva statistika... Crveno-beli na 14 zvaničnih mečeva primili devet golova, ali važnije je da su bez šuta u okvir ostavili Irtiš, Spartu, Partizan, čak i Krasnodar do penala Edited August 28, 2017 by Milosh76
MiddleClass Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Pušti teren, šta ima za Kangu, Donalda i brata Boaćija?
Milosh76 Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ostaju, osim ako ne dodje dojaja ponuda. Kanga navodno produzio ugovor...
Nikodije Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 terza dao simpa izjavu "pitacu finansijski sektor kako stojimo, pa cemo onda doneti odluku" :D
James Marshall Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Kad smo se onako "pružali" u vremenima krize i angažovali razne Orlandinje i Sikime, kad se ispadalo od Kairata, sad uz Terzu Mađiju™ koji uzima od šeika milione za neku sitnu đecu i koji štapom tjera Juventuse i slične od nekih tamo igrača sa kraja klupe kao što je Račić, kad se ušlo u ligaški dio i kad se igrački kadar dovozi šleperom, jasno je da je situacija izvanredna, samo da se ne pojave neki novi makedonski Bronovicki da traže što nisu zaslužili™. :D
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) A dobro, delujete ozbiljnije nego ranije, tu je i igranje u Evropi. Mislim da ce samo Boaci da ode, a i to je pitanje. U tom slucaju, dovescete jos jednog spica, nisam siguran da Pesic moze sam da nosi napad. Sa Grofarom su se valjale kombine, a sa Milojem se ipak zida ozbiljan tim. Edited August 28, 2017 by Toni Sumaher
Cane Vukic Prebranac Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Iako na stolu trenutno imaju konkretne ponude za Boaćija, Kangu i Donalda, MONDO saznaje da su crveno-beli odlučili da postojeći tim zadrže barem do zime i završetka nadmetanja sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovom.
dragance Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Kakva sila, gde bi se to mogli prodati da igraju protiv Arsenala i da imaju zagarantovanu ulogu? Win-win za sve.
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) Kakva sila, gde bi se to mogli prodati da igraju protiv Arsenala i da imaju zagarantovanu ulogu? Win-win za sve.mislim da se njima jebe i za arsenal i za emirateskeš draganče, to je bitno e evo sad vidim da je kangina plata sa 420k€ skočila na 700k€, e to je već razlog za ostanak ukoliko je tačno Edited August 29, 2017 by kud u maglu Simoviću
gervasius twinkleminkleson Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Niko od njih nije izrazio zelju da ode, ako su izvjestaji tacni. Da jesu, druga prica, ali svima se izgleda ostaje. Jasno, i sa obnovljenim ugovorima oni su tu najkasnije do juna, vrlo moguce da ce neko otici i u januaru.
adasevic Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Nije naravno njima do arsenala, ali im taj detalj moze znacajno uvecati primanja i perspektivu. Da je spartak poslao ponudu, otisao bi kanga sa sve masnicom. Dobili bi i mi i on pare plus bi igrao ls. Ovako ga traze neki turci, nece vise videti evrope. Dobice ovde vise para, prodiziti ugovor pa na zimu cemo valjda proci bolje i mi i on... Ne znam kolike su cifre... Zvezda treba svu trojicu da zadrzi, pa na zimu da ih proda i pravi tim za sledece leto. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Apollo Creed Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Da Tvorzan ima konkretne ponude za Boaćija, Kangu i Donalda- prodao bi ih istog sekunda. Jedini razlog njihovog ostanka će biti taj što nema dovoljno dobre ponude.
Recommended Posts