Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

50k protiv BATE jer euforija, 50k protiv Arse jer je Arsa, 55k protiv Kelna jer je za prolaz. 

:ziga:  Sve se uklapa, bice 15 meleona da se reinvestira u magacin. 

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Tacno, prvi gol a ne treci, moja greska. S tim sto meni i sad izgleda da je bio gol aut. A kod treceg nije bilo ofsajda, to se slazem.

Ranije sam bukvalno zamrzavao snimak kod prvog i treceg gola i pustao sekund po sekund. Kod prvog je lopta ipak ostala na liniji jednim delom, kada je to Milojko priznao, nemoj da brines ;)

Sekularac je posle ove utakmice kaznjen drasticno zbog udaranja ili vredjanja sudije, tako nesto. Da nije, verovatno bi on vodio generaciju 1990/91 i  upropastio stvari. :D

Btw, Zvezda ima dobar raspored, a u Kelnu ce biti puno njenih navijaca.

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

Terza teo da bije Vuletica u Nionu :lolol:

Edited by Bogotac
Posted
Očekivao sam lakšu grupu, ali siguran sam da imamo šanse. Ni Keln ni Bate Borisov nisu mnogo jače ekipe od Krasnodara, a protiv njih smo pokazali koliko možemo. Naravno, Arsenal se izdvaja kao favorit, ali ne bih nas otpisivao pre meča. Imamo tri prilike za punu "Marakanu" i nezaboravnu atmosferu - podvukao je Gobeljić.

Prepisao od Dzaje. :D

Posted (edited)

Kako se zove onaj spic Kairata sto nas je unistio onda? Ako ode Bacje, moze taj. :D

Svaka slicnost izmedju Frimponga i brace Ture je sasvim slucajna.

Sad sam zamislio Andjelkovica na Emirates-u, davno neko nece jace zalutati, sve od ere kad su Smuci, Pantic i Tutoric bili na San Siru. 

Edited by Plajvi
Posted

Taj car mislim da ima oko milke platu tamo u Kairatu.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Posted

Vidim pominje se dvomec sa Kelnom 89./90. gledao sam to sa juga. Tada se redovno islo gledati "vecitog rivala", nije bilo ovog ludila kao sada. Ako se dobro secam Dejo Savicevic dao 2 kasna gola za 2-0 i to je bilo sve od Zvezde. Keln se ispromasivao i bio bolji rival ovde.

A u revansu bio je neki problem sa golmanom, da li je Milojevic debitovao ili nesto tako. Mislim da je Zvezda imala tamo dosta dugo ok rezultat i samo je odjednom pala.

Posted

Prolazimo glat :nobles: .

Tek sad sam dosao sebi od sinoc.

Posted

@radnik, koliko se sećam mi smo rasturili Keln, a da smo kasno dali golove jesmo. Mislim da nam nije priznat gol ili beše nije sviran penal. Svakako moje sećanje da smo nadigrali neugodan tim sa Litbarskim i Heslerom.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Tek sad sam dosao sebi od sinoc.

+1

Uvek sam imao veru u prolaz jer miloe, ali prođe mladost u loženju koje se završavalo izlaskom sa stadiona pognute glave...ne mož da ne unese nemir u čoveka.

Grupa taman, raspored super, da odigramo muški sa svima i gledamo dobrog fudbala, meni dosta. Jebeš sad koeficijente i kalkulacije :)

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...