Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Nemci kažu lakše sa Arsenalom, nego sa Roter sternom

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to smo rekli i za spartu i krasnodar. samo da madjija sacuva tim, i bice svasta

Znam. Dobro, neka se sačuva tim, pa da vidimo. Drugo počeli smo da igramo zvanične 30.6. Neće biti lako držati formu do decembra.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

arsenal ce igrati sa rezervnim timom pretpostavljam, tako da ce moci da se igra. keln zeznut, protiv batea ocekujem dve pobede

prolaz svakako :)

rezervni tim arsenala je isto sto i prvi tim arsenala minus sanchez

Posted

bachje pogodio   protivnika, sad mora da ostane da ih napuni.  

Posted (edited)

rezervni tim arsenala je isto sto i prvi tim arsenala minus sanchez

ma znam, ali moramo da se hrabrimo nekako. nas je 2007. na marakani rezervni tim boltona otresao bez po muke. i 25. igrac arsenala je vrhunski igrac, pride ce se dokazivati na ovakvim utakmicama

Edited by Nikodije
Posted

Dzaja: Bate je dobar klub koji je u progresu, imaju dobar budzet, mogu da dovedu dobre igrace.

Buahahahhahahaha

Posted

Ma ovaj ulazak u grupe je puna kapa za prvo Milojevo pojavljivanje u Evropi, bolje se krljati sa jakim ekipama i da te vidi pola Evrope nego se jebavati po nekim Kazahstanima i Albanijama, gdje je sranje više nego izgledno. Dva gospodska gostovanja i izlet u Bjelorusiju gdje ćemo se pošibati sa Batom™

Posted

lagana grupa, arsenal će doći sa drugim timom, keln nije odigrao ni jednu evropsku utakmicu 5+ godina, biće nesnađeni i lako možete da ih dobijete kao mi auzburg pre 2 godine, na kraju bate koji se raspada već drugu godinu zaredom.....

Posted

Koln večeras protivu HSV na ESP2 prenos

Posted (edited)

lagana grupa, arsenal će doći sa drugim timom, keln nije odigrao ni jednu evropsku utakmicu 5+ godina, biće nesnađeni i lako možete da ih dobijete kao mi auzburg pre 2 godine, na kraju bate koji se raspada već drugu godinu zaredom.....

Kelnu je ovo prvi evropski izlet u 25 godina i opet su u trecem sesiru samo na osnovu nacionalnog kf-a?

Edit: Tu utakmicu cu definitivno biti na stadionu!

Edited by assignment
Posted

dzaja sporadicno prati fudbal

Covek veze s vezom nema, ali voli da rekne™ za medije. Idi bre deda u penziju, ne sramoti se pod stare dane.

Posted

kako neko napisa... Ceska skola...reseno... SSSR skola..reseno...sad imamo englesku i nemacku skolu... :D

Posted

Kelnu je ovo prvi evropski izlet u 25 godina i opet su i trecem sesiru samo na osnovu nacionalnog kf-a?

to sigurno nije neka prednost za nas, jer ce biti motivisani da se dokazuju. secam se kako su njihovi navijaci slavili plasman u evropu, sigurno ce igrati punom snagom.

Posted (edited)

Pa Hofenhajmu je prvi izlazak u Evropu u istoriji pa im je bilo dovoljno za treći šešir

Edited by James Marshall
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...