harper lee Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 dosta si gledao vidim... Gledao sam dovoljno a gledaces i ti sledece dve godine Stojkovica na beku pa ces moci da uporedis. Nije on los igrac za nas ali nije bolji od Petkovica ni u cemu, jedino sto nisam primetio da je sklon onim vintage Petkovim brainfartovima kad iz cista mira pokloni loptu protivniku pokusavajuci neke sumanute pasove kroz tri igraca. U odbrani su tu negde, s tim sto je Zule pouzdaniji i agresivniji ali je zato slabiji u skoku. U napadu je Petkovic, kao sto rekoh, Dani Alves licno za njega. One akcije kad zalomi s boka u sredinu posle laznjaka koje su Petkov trademark Zule moze samo da sanja da izvede. Poneki dobar centarsut nakon ubacivanja iza ledja krilu je otprilike sve cemu imamo da se nadamo kad je on u pitanju.
levi Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 (edited) Kako nije mogao da se nametne? Bio je standardan tamo...jedino što je ovde predstavljen kao desni bek, što mu nije primarna pozicija. Tamo je igrao desnog beka i zato je došao. Da je mogao da igra veznog u Napretku, igrao bi veznog, a nekog drugog bi gurali na beka Uopšte niko i ne spominje njegovu ulogu u veznom redu u Zvezdi, što je logično jer je nije imao ni u Napretku Edited June 10, 2017 by levi
Nikodije Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Ovo sto sam ja gledao zuleta, a gledao sam ga i uzivo, meni je ostavio utisak robotizovanog igraca koji je u stanju dosta puta da se ponavlja, i pokretljiv je, ali nikakvog tu znanja nema.
fetboj Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Zvezda ne dovodi igrače da bi imali neku bitnu ulogu u timu nego da bi se oslabili manji klubovi. Primer Onjila dao vam gol, sutradan odmah u Zvezdu, Vujaklije najbolji igrač Borca, Cakija, Pavkova najbolji igrači Radnickog, evo sad Gobeljic, 5 golova 5 asistencija i odmah ga uzimate itd... I posle neko treba da se takmici sa vama i Partizanom.
Bright Billy Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Stojkovic je dosta pouzadaniji defanzivac od petka a napred je, ko sto harper kaze, petko za njega dani alves...
gervasius twinkleminkleson Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Nadam se da cemo dovesti barem 3-4 napadaca ovog ljeta
Milosh76 Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 (edited) Malo da prenosim MCZ... kazu oni tamo skoro zavrseni Causic,. Babic. Vujadinovic, Rodic... ceka se raskid ugovora sa sadasnjim klubovima i dolaze kao slobodni igraci... Pominje se i Pankov kao resenje za stopera... Вујадиновић је слободaн у избору нове средине и близу је потписа са нама. Родић и Чаушић чекају раскид уговора са својим клубовима и онда долазе код нас. Бабић би дошао на позајмицу са могућношћу откупа. Edited June 10, 2017 by Milosh76
Malvo Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Skoro zavrseni, ono kao zavrseni, ali u isto vreme i nisu, i to svi...
MiddleClass Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 I meni je bolji Petkovic od Stojkovica kompletno. To znaci da Petko ide cim dovode Filipa.
Milosh76 Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Petkovicu istice ugovor, nije produzen, znaci odlazi kao slobodan igrac.
Recommended Posts