Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

dosta si gledao vidim...

Gledao sam dovoljno a gledaces i ti sledece dve godine Stojkovica na beku pa ces moci da uporedis. Nije on los igrac za nas ali nije bolji od Petkovica ni u cemu, jedino sto nisam primetio da je sklon onim vintage Petkovim brainfartovima kad iz cista mira pokloni loptu protivniku pokusavajuci neke sumanute pasove kroz tri igraca. U odbrani su tu negde, s tim sto je Zule pouzdaniji i agresivniji ali je zato slabiji u skoku. U napadu je Petkovic, kao sto rekoh, Dani Alves licno za njega. One akcije kad zalomi s boka u sredinu posle laznjaka koje su Petkov trademark Zule moze samo da sanja da izvede. Poneki dobar centarsut nakon ubacivanja iza ledja krilu je otprilike sve cemu imamo da se nadamo kad je on u pitanju.

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Kako nije mogao da se nametne?

Bio je standardan tamo...jedino što je ovde predstavljen kao desni bek, što mu nije primarna pozicija. 

Tamo je igrao desnog beka i zato je došao. Da je mogao da igra veznog u Napretku, igrao bi veznog, a nekog drugog bi gurali na beka

Uopšte niko i ne spominje njegovu ulogu u veznom redu u Zvezdi, što je logično jer je nije imao ni u Napretku 

Edited by levi
Posted

Ovo sto sam ja gledao zuleta, a gledao sam ga i uzivo, meni je ostavio utisak robotizovanog igraca koji je u stanju dosta puta da se ponavlja, i pokretljiv je, ali nikakvog tu znanja nema.

Posted

Zvezda ne dovodi igrače da bi imali neku bitnu ulogu u timu nego da bi se oslabili manji klubovi. Primer Onjila dao vam gol, sutradan odmah u Zvezdu, Vujaklije najbolji igrač Borca, Cakija, Pavkova najbolji igrači Radnickog, evo sad Gobeljic, 5 golova 5 asistencija i odmah ga uzimate itd... I posle neko treba da se takmici sa vama i Partizanom.

Posted

Stojkovic je dosta pouzadaniji defanzivac od petka a napred je, ko sto harper kaze, petko za njega dani alves...

Posted

Nadam se da cemo dovesti barem 3-4 napadaca ovog ljeta

Posted (edited)

Malo da prenosim MCZ... kazu oni tamo skoro zavrseni Causic,. Babic. Vujadinovic, Rodic... ceka se raskid ugovora sa sadasnjim klubovima i dolaze kao slobodni igraci... Pominje se i Pankov kao resenje za stopera...

Вујадиновић је слободaн у избору нове средине и близу је потписа са нама.

Родић и Чаушић чекају раскид уговора са својим клубовима и онда долазе код нас.

Бабић би дошао на позајмицу са могућношћу откупа.

Edited by Milosh76
Posted

Skoro zavrseni, ono kao zavrseni, ali u isto vreme i nisu, i to svi...

Posted

I meni je bolji Petkovic od Stojkovica kompletno. To znaci da Petko ide cim dovode Filipa.

Posted

Petkovicu istice ugovor, nije produzen, znaci odlazi kao slobodan igrac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...