Nikodije Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Nije se sa Istoka videlo...Kanga u maniru Roberta Prosineckog... https://www.youtube.com/watch?v=ZX6JSlpcMkc jbt ovaj radonjin gol jos je vece majstorstvo
MiddleClass Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Falice svako ko ode od trojice vrhunskih stranaca. Mene strah da idu 2/3... Boaci gol masina, Donald kapiten, pravi moderan vezni igrac i Kanga madjija. Pi dje nismo bankomat..
Nikodije Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Falice svako ko ode od trojice vrhunskih stranaca. Mene strah da idu 2/3... Boaci gol masina, Donald kapiten, pravi moderan vezni igrac i Kanga madjija. Pi dje nismo bankomat.. nista, da pitamo grofa da nam preporuci neke nove
Cash Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ovu grupu sam izvukao bas tezko: Lazio,Real Sociedad i Köln
levi Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ne pričate da je Vardar u LE uveo 1 Čeda Janevski Isto dobar i studiozan trener, ali je bio ovde u pogrešno vreme
Nikodije Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) "Ligu Evrope posvećujem Vučiću, dao nam je snagu"Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je ulazak u Lige Evrope veliki uspeh – koji posvećuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. "On nam je davao snagu kada smo posustajali. Ovo je i njegov trijumf", poručio je Terzić. Edited August 24, 2017 by Nikodije
gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Pusi kurac Terzicu, morao si neku glupost da odvalis
Nikodije Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 neverovatno sta je covek izjavio. tacno da ti zgadi ovo sto se desilo veceras
copkillah Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 koliki bolid treba da budeš da se ovako posereš na najveći rezultat kluba u poslednjih 10 godina? mada ne bi trebalo da vam kvari radost, ko mu jebe mater
porucnik vasic Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Bravo Zvezdooo, bravo Miloje - ne secam se da smo ovako igrali sa mudima jos od Velibora Vasovica i Sekija kao trenerima! +125
Ratamahatta Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Lacio, Austrija, Keln i mi, dva duznika i jedan soping, nista daleko, bole nas paja - kaze generator.Radonjic je JSL Rahim Sterling, jos da nauci da tribla™ bolje i bice faca. Ovakvo sudjenje ne postoji ni u Burundiju. Potiru se dodatna radost zbog svapske cmarcine sa Tvorzanovom izjavom. :D Meni igrac utakmice Frimpong, kako je hendlovao pritisak same utakmice (a i nepoverenje publike), gomilu puta je mrtav ladan resavao situacije gde bi 9/10 ostalih drknulo loptu u kukuruz, ovi ne bi dali gol nedelju dana da nije svabo usr'o. Zamislite da mozemo da trcimo i drzimo tempo duze od 60', ehh. Vujadin i Zule takodje pokidali, Srnic i Milic ogromni antitalenti, ali oru za sve pare. :ziga: Boaci k'o Zigic, kad ne znas sta ces, drkni levom pa sta bude. :D Kad je Kanga oduvao Vujadina slucajno, sjajan momenat. Sta mislite, je l' bismo ovakvi prosle godine kresnuli Ludogorec? Edited August 24, 2017 by Plajvi
Recommended Posts