Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da li stojkovic ima nas pasos, posto vidim da igra za crnu goru?

Ima. 

Posted

Milko  :Hail:

:thumbup:

Posted

Srećno prvo pojačanje svima koji slave!

"Marko Gobeljić i Crvena zvezda dogovrili su saradnju. Ugovor će biti potpisan na tri godine, a dosadašnji desni bek Napretka bi već u petak mogao da se pridruži novim saigračima. Da li je Crvena zvezda platila obeštećenje i koliko   :Jova: u ovom trenutku nije poznato."

Posted

Prvo pojačanje rezervni desni bek

Od preostalih 14 da pogodimo 3-4 i bićemo baš jaki, da  puca  -_-

Posted

Gleda li ko decu na SK, ovaj turnir u Stanisicima?

Posted (edited)

Gobeljic je pre svega centralni vezni koji moze da pokrije beka...

Od stopera se pominju Radakovic, Lazic, Savic, Babic, Vujadinovic... Pominje se i ofanzivni vezni, Rikardinjo iz Serifa, kome je istekao ugovor... Causic, Mijailovic... i tako... a prelazni rok pocinje za nesto manje od mesec dana...

Kao slag na torti, Radonjic iz Cukarickog

Edited by Milosh76
Posted

Gde je,šta radi Andrej Mrkela?

Posted

Dan pred početak priprema izgleda da je u Ljutice Bogdana doneta odluka da ne bude nastavljena saradnja sa Aleksandrom Lukovićem... Jos isto da objave za Maksu...

:pera:

Posted

Gleda li ko decu na SK, ovaj turnir u Stanisicima?

bacim ja ponekad oko na tv. onaj dedijer je 3 klase bolji od konkurencije na turniru.

Posted (edited)

Terzić je odgovorio i na pitanje čiju je podršku imao za dolazak u klub s obzirom na to da mu se sudi za prisvajanje novca od transfera u OFK Beogradu.

"Došao sam na poziv Aleksandra Vučića. On me je jednom pozvao i rekao: „Mislim da si ti jedini sposoban da vodiš Crvenu zvezdu. Voleo bih da to prihvatiš“. Eto, tako je bilo. Prvi put kada osetim da nemam podršku predsednika Vučića otići ću iz kluba. Iz poštovanja prema njegovoj funkciji i ličnosti. Ako on misli da ne radim dobro posao odmah ću otići".

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=08&nav_id=1269766

Nece ova baraba nigde

Edited by Milosh76
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...