theanswer Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ibanjenz nije bio promasaj. Fripong, Andjelkovic, Boace, Kanga isto tako. Zaboravih Le Taleka. e pogodili svakog ko Friponga dabogda
Dimitrije Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 Evo sad i kletve. Kakav smo mi mizeran narod? Teski i drugim i sebi. Ne znas kome tezi.
Nikodije Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Zapravo najvise su pogodili sa kataijem i iz njega izvukli maksimum
Azdaja Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Upravo, ne znam koju magiju je grof izvukao ali to što je napravio sa mađioničarem je njegov najveći pečat bivstvovanja u zvezdi. Da je ostao Kata uzeo bi grof i ove godine titulu i forumasi ne bi kenjali o miloju danima. :)
Bright Billy Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Са Жирондинцима је био четири године под уговором, али је одиграо само осам утакмица. Два пута је позајмљен немачким клубовима Динаму из Дрездена и Арминији из Билефелда. За енглески Вотфорд је потписао 2015. али није одиграо ниједан меч. Преселио се у Шериф из Молдавије где је провео две године. Одиграо је 45 утакмица и дао седам голова. Освојио је две титуле, и по један куп и суперкуп Молдавије.
Toni Sumaher Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Moldavski i srpski fudbal, to je otprilike isti nivo. Dobili ste stopera starletana pobednika.
Toni Sumaher Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Po estradnim i igrackim svetonazorima Savic je jedna od verzija Psiha Djordjevica, dok ne ubedi u suprotno. Milojevic je najavio strategiju "povratka svojoj deci". Ako je i ovo deo tog paketa onda nije bas najsrecnije pocelo, ali mozda je postao bolji igrac u Moldaviji, da vidimo... Edited June 6, 2017 by Toni Sumaher
adasevic Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Iz poznatih razloga (njegovo bivstovanje u Zvezdi prethodni put) i ja bih radije Vujadina preskocio. Ali na stranu to, posledanju sezonu u Serifu je odigrao bas dobro. Ko da to nije onaj Vujadin... Mada, ima valjda neko normalniji da ga dovedemo... Edited June 6, 2017 by adasevic
Recommended Posts