Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ibanjenz nije bio promasaj.  Fripong, Andjelkovic, Boace, Kanga isto tako.  Zaboravih Le Taleka.

e pogodili svakog ko Friponga dabogda

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evo sad i kletve.  Kakav smo mi mizeran narod?  Teski i drugim i sebi.  Ne znas kome tezi.

Posted

Zapravo najvise su pogodili sa kataijem i iz njega izvukli maksimum

Posted

Upravo, ne znam koju magiju je grof izvukao ali to što je napravio sa mađioničarem je njegov najveći pečat bivstvovanja u zvezdi.

Da je ostao Kata uzeo bi grof i ove godine titulu i forumasi ne bi kenjali o miloju danima. :)

Posted
Са Жирондинцима је био четири године под уговором, али је одиграо само осам утакмица. Два пута је позајмљен немачким клубовима Динаму из Дрездена и Арминији из Билефелда. За енглески Вотфорд је потписао 2015. али није одиграо ниједан меч. Преселио се у Шериф из Молдавије где је провео две године. Одиграо је 45 утакмица и дао седам голова. Освојио је две титуле, и по један куп и суперкуп Молдавије.

vujadin-savic-serif.gif

Posted

Od Lukovica tesko da moze da  bude gori...

Posted

A i j.... je Cecu  :s_w:

Posted

u dimitrija i milosa vera nepresusna :fantom:

Posted

Za 7 godina 80 utakmica, malo li je...

Posted

Ko nov,malo prešao...

Posted

Moldavski i srpski fudbal, to je otprilike isti nivo. Dobili ste stopera starletana pobednika. :fantom:

Posted

Bar će Duletova snajka navijati za vas  :fantom:

Posted (edited)

Po estradnim i igrackim svetonazorima™ Savic je jedna od verzija Psiha Djordjevica, dok ne ubedi u suprotno.

Milojevic je najavio strategiju "povratka svojoj deci". Ako je i ovo deo tog paketa™ onda nije bas najsrecnije pocelo, ali mozda je postao bolji igrac u Moldaviji, da vidimo...

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

Iz poznatih razloga (njegovo bivstovanje u Zvezdi prethodni put) i ja bih radije Vujadina preskocio. Ali na stranu to, posledanju sezonu u Serifu je odigrao bas dobro. Ko da to nije onaj Vujadin... Mada, ima valjda neko normalniji da ga dovedemo...  :cry:

Edited by adasevic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...