Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ma gledao Gorana uzivo stotinu puta, samo nisam znao da ima brata fudbalera ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

zar nije bila priča kad je došao kod nas da je u paketu stigao i brat omladinac?

moguće da sam ga pomešao

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stigao je kod vas, jer je kod nas stigao izvesni Dragan Stojkovic, zvani Piksi... pa nam nije bio neophodan

Posted

Stigao je kod vas, jer je kod nas stigao izvesni Dragan Stojkovic, zvani Piksi... pa nam nije bio neophodan

Igrao je za CZ u sezoni 1987/88 sa Piksijem, ali nije bio zadovoljan sezonom i planovima u klubu, pa je dosao kod nas. Hvala mu na svemu, a posebno osvojenom Kupu 1989. za koji je mozda i najzasluzniji.

Posted (edited)

stojković je došao kod vas '86, a goran milojević otišao '88

:fantom:

e

brži šumaher

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Igrao je za CZ u sezoni 1987/88 sa Piksijem, ali nije bio zadovoljan sezonom i planovima u klubu, pa je dosao kod nas. Hvala mu na svemu, a posebno osvojenom Kupu 1989. za koji je mozda i najzasluzniji.

To sam isto i ja rekao. Dosao Piksi, a on otisao... doduse posle godinu dana, kad je ukapirao da nece imati mesto. Hvala mu...

Posted

a kakve to ima veze sa njegovim bratom

:blink:

Posted

Nisam ja poceo pricu o Goranu Milojevicu, pitaj zacetnika price.

Nego bitnije stvari.. .Izgleda da Vladan Milojevic dovodi ceo svoj strucni stab (minus Darko Tesovic) i svog trenera golmana  :Hail: 

Posted

Da, Goran mu je rodjeni brat. Igrao kod nas, pa otisao kod vas i cak do reprezentacije dogurao. Dobar igrac

Dobar je bio za Zvezdu, odličan za Partizan.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

To je ta sustinska razlika... hvala na sugestiji i zakljucku :D

Posted

Nisam ja poceo pricu o Goranu Milojevicu, pitaj zacetnika price.

.Izgleda da Vladan Milojevic dovodi ceo svoj strucni stab (minus Darko Tesovic) i svog trenera golmana  :Hail:

ko je kondicioni?

Posted

Neki standardni Milojevicev, nije Profa... Profa i Kosanovic ce raditi sa Omladincima nakon dolaska Milojevica.

Posted

Vlada Janković, radio je sa njim i u Čuki.

Posted

da l ce maksa stvarno da ode? :D

Posted

Zvezda je stvorena da sija.  Zato od 1945. naovamo, svake sezone, zelimo da Zvezda bude najbolja.  Kada bude, mi se radujemo i ujedno je kritikujemo sto nije jos bolja.  Kada ne bude, mi je grdimo, odricemo je se, ali se uvek nadamo da ce u sledecoj sezoni da nas obraduje.  Dobra, osrednja ili slaba, Zvezda je konstanta bez koje bi beogradska sportska scena i srpski fudbal bili provincija.  Zato Zvezdo, na pocetku nove sezone, zelimo ti od srca puno srece s nadom da budes najbolja a i da mi budemo bolji navijaci negio sto smo.

Без старца нема ударца!!!! :s_c:

Da kola krenu uzbrdo!

И ти се вратио!!!! :ziga:

I to bez makar male ograde, siguran je Dzaja. A to sto bi igrali protiv Ajaksa sa Neskensom i Krojfom koji je lagano izbacio mocni Seltik u to doba i Atletiko nema veze...

Црвена Звезда је тих година била један од десетак најбољих тимова Јевропе. Ајакс је био одличан али звезда је имала моћан тим. Била би то посластица.

Posted

Jbg, Stane je prolupao s  godinama, a cvorovicevski duh tasta Veljka Kadijevica oziveo u njemu, zavere, namestanja...

Intervju tipican dzajicevski. On velikomucenik u centru paznje, saplitali njega, saplitali i Zvezdu koja je vec tada bila najbolja u Evropi. Ovde krivi Miljan i Cole, kriv Muslin, pa Piksi, pa Bajevic, pa Savicevic...Najgore od svega sto i dalje podilazi polupismenim navijacima za koje je ikona.

Nista da spomene da je  prestao da igra nakon titule Partizana koji je pobedio u oba derbija te sezone i koji ga je stigao po broju titula dok je bio kljucni covek u klubu. Karma je qrva.

Dzaja je bio izuzetan igrac, moza najbolji ikad u Jugoslaviji.  On je u Jugoslaviji imao poseban status, zasticen od strane sudija i FSJ od nasrtaja grubih igraca, mogao je nesmetano da u domacim utakmicama pokazuje raskos svog talenta.  U medjunarodnim utakmicama, ta zastita nije uvek postojala.  Kada su Zvezda ili reprezentacija igrali protiv ostrih i grubih protivnika, Dzaja je stradao.  Posebno sto u to vreme faulovi s ledja nisu sankicionisani zutim kartonom.  U Zvezdi i reprezentaciji su to cesto resavali tako sto bi na grubijane poslali neke od nasih "zavodjaca reda" (Buljan i Enver Haziabdic u reprezentaciji i Djoric i Zota u Zvezdi) koji bi protivnicke grubijane doveli u red vrlo brzo i efikasno.  Medjutim, to nije uvek uspevalo tako da se nekoliko puta desilo da Dzaja "poludi" na utakmici kao na primer protiv Karl Cajca u Jeni i protiv reprezentacije Belgije u Briselu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...