Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

jel mrkela kokezin satelit?

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:D

Sad malo ozbiljno. Nekada me zanimalo kako je to Zvezda pukla u Atini, da li je bilo trovanja, namestanja itd, pricao sa nekim igracima (Karasi, Kule)...medjutim, zakljucak je da je Zvezda pored lose domace sezone imala par odlicnih utakmica kod kuce u KES. U finalu sa Ajaksom realno bi bila autsajder, zna to i Dzaja, ali mora stalno sebi da dize spomenik.

Btw, i Karasi i Kule kazu da su u Atini pukli zasluzeno i da su bili skroz pogubljeni.

Ja sam gledao tu utakmicu.  Primili su rano golovem, psihicki se totalno pogubili i to ih je odvelo u katastrofu.  Uzgred, stadion na kome su igrali je imao teren kao ledinu, vrlo malo trave, puno prasine i peska.  Ta trtljanja o navodnom trovanju su to sto jesu - trtljanja. 

Dzaja je pogubio zivce i imao nervno rastrojstvo na utakmici u Jeni.  Ja nikada nisam video igraca koji je se do te mere pogubio kao Dzaja u toj utakmici.  Jesu ga tukli i provocirali, sudija ga nije zastitio, ali to ga ne pravda za ono sto je uradio.  Sada izmislja kako je Cole Jankovic udario sudiju a ne on.  (Kao sto ga je navodno Miljanic sprecio da zaigra za real Madrid.)  Cvrc na kvadrat.

Posted

jel mrkela kokezin satelit?

Meni je to logicno. Morao ga je Terza primiti zarad mira u kuci.

Posted

Znaci ove sezone samo jako™ Terza i Kokeza i kondicioni i analiticar i satiricar ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Posted

Meni je to logicno. Morao ga je Terza primiti zarad mira u kuci.

brzo su se pomirili...

Posted

A sumnjam, Terza je kupio jos malo vremena, a ovi ce gledati da ga skroz izguraju.

Posted

čim je sever stao uz terzića sve je bilo jasno

Posted (edited)

Čestitam. Vrlo dobar izbor, an apple doesn't fall far from the tree

Goran+MILOJEVIC+portret.jpg

p.s. dobra tradicija mora biti nastavljena: i Grof je imao burazera u FKP

Edited by April
Posted

Rodjena braca ?

Posted

Jašta

Slušati starijeg i pametnijeg...

Posted

puna podrska™ novom treneru.

nije to ni ime, ni filozofija™, ni harizma za veliki klub, al ni zvezda vise nije veliki klub, pa sta ima veze. najavljuju rad sa mladima, pa ce mozda makar od toga biti nesto, ako je vec istina da imamo talentovane generacije 98. i 99.

Posted (edited)

Rodjena braca ?

Da, Goran mu je rodjeni brat. Igrao kod nas, pa otisao kod vas i cak do reprezentacije dogurao. Dobar igrac Edited by Milosh76
Posted

Ma gledao Gorana uzivo stotinu puta, samo nisam znao da ima brata fudbalera ...

Posted

@Nikodije

Jeste... rad sa mladima i Rusi dupliraju sponzorstvo. :D

Posted (edited)

Jbg, Stane je prolupao s  godinama, a cvorovicevski duh tasta Veljka Kadijevica oziveo u njemu, zavere, namestanja...

Ja sam gledao tu utakmicu.  Primili su rano golovem, psihicki se totalno pogubili i to ih je odvelo u katastrofu.  Uzgred, stadion na kome su igrali je imao teren kao ledinu, vrlo malo trave, puno prasine i peska.  Ta trtljanja o navodnom trovanju su to sto jesu - trtljanja. 

Dzaja je pogubio zivce i imao nervno rastrojstvo na utakmici u Jeni.  Ja nikada nisam video igraca koji je se do te mere pogubio kao Dzaja u toj utakmici.  Jesu ga tukli i provocirali, sudija ga nije zastitio, ali to ga ne pravda za ono sto je uradio.  Sada izmislja kako je Cole Jankovic udario sudiju a ne on.  (Kao sto ga je navodno Miljanic sprecio da zaigra za real Madrid.)  Cvrc na kvadrat.

Intervju tipican dzajicevski. On velikomucenik u centru paznje, saplitali njega, saplitali i Zvezdu koja je vec tada bila najbolja u Evropi. Ovde krivi Miljan i Cole, kriv Muslin, pa Piksi, pa Bajevic, pa Savicevic...Najgore od svega sto i dalje podilazi polupismenim navijacima za koje je ikona.

Nista da spomene da je  prestao da igra nakon titule Partizana koji je pobedio u oba derbija te sezone i koji ga je stigao po broju titula dok je bio kljucni covek u klubu. Karma je qrva.

Edited by Toni Sumaher
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...