Dimitrije Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 :D Sad malo ozbiljno. Nekada me zanimalo kako je to Zvezda pukla u Atini, da li je bilo trovanja, namestanja itd, pricao sa nekim igracima (Karasi, Kule)...medjutim, zakljucak je da je Zvezda pored lose domace sezone imala par odlicnih utakmica kod kuce u KES. U finalu sa Ajaksom realno bi bila autsajder, zna to i Dzaja, ali mora stalno sebi da dize spomenik. Btw, i Karasi i Kule kazu da su u Atini pukli zasluzeno i da su bili skroz pogubljeni. Ja sam gledao tu utakmicu. Primili su rano golovem, psihicki se totalno pogubili i to ih je odvelo u katastrofu. Uzgred, stadion na kome su igrali je imao teren kao ledinu, vrlo malo trave, puno prasine i peska. Ta trtljanja o navodnom trovanju su to sto jesu - trtljanja. Dzaja je pogubio zivce i imao nervno rastrojstvo na utakmici u Jeni. Ja nikada nisam video igraca koji je se do te mere pogubio kao Dzaja u toj utakmici. Jesu ga tukli i provocirali, sudija ga nije zastitio, ali to ga ne pravda za ono sto je uradio. Sada izmislja kako je Cole Jankovic udario sudiju a ne on. (Kao sto ga je navodno Miljanic sprecio da zaigra za real Madrid.) Cvrc na kvadrat.
MiddleClass Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 jel mrkela kokezin satelit? Meni je to logicno. Morao ga je Terza primiti zarad mira u kuci.
Geo Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Znaci ove sezone samo jako Terza i Kokeza i kondicioni i analiticar i satiricar ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Bright Billy Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Meni je to logicno. Morao ga je Terza primiti zarad mira u kuci. brzo su se pomirili...
MiddleClass Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 A sumnjam, Terza je kupio jos malo vremena, a ovi ce gledati da ga skroz izguraju.
April Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Čestitam. Vrlo dobar izbor, an apple doesn't fall far from the tree p.s. dobra tradicija mora biti nastavljena: i Grof je imao burazera u FKP Edited June 5, 2017 by April
Nikodije Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 puna podrska novom treneru. nije to ni ime, ni filozofija, ni harizma za veliki klub, al ni zvezda vise nije veliki klub, pa sta ima veze. najavljuju rad sa mladima, pa ce mozda makar od toga biti nesto, ako je vec istina da imamo talentovane generacije 98. i 99.
Milosh76 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Rodjena braca ? Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Da, Goran mu je rodjeni brat. Igrao kod nas, pa otisao kod vas i cak do reprezentacije dogurao. Dobar igrac Edited June 5, 2017 by Milosh76
Geo Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ma gledao Gorana uzivo stotinu puta, samo nisam znao da ima brata fudbalera ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
MiddleClass Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 @Nikodije Jeste... rad sa mladima i Rusi dupliraju sponzorstvo. :D
Toni Sumaher Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) PREMOTAVANJE: Panatinaikos - Crvena zvezda. Droga, trovanje, Tito ili nešto četvrto? Jbg, Stane je prolupao s godinama, a cvorovicevski duh tasta Veljka Kadijevica oziveo u njemu, zavere, namestanja... Ja sam gledao tu utakmicu. Primili su rano golovem, psihicki se totalno pogubili i to ih je odvelo u katastrofu. Uzgred, stadion na kome su igrali je imao teren kao ledinu, vrlo malo trave, puno prasine i peska. Ta trtljanja o navodnom trovanju su to sto jesu - trtljanja. Dzaja je pogubio zivce i imao nervno rastrojstvo na utakmici u Jeni. Ja nikada nisam video igraca koji je se do te mere pogubio kao Dzaja u toj utakmici. Jesu ga tukli i provocirali, sudija ga nije zastitio, ali to ga ne pravda za ono sto je uradio. Sada izmislja kako je Cole Jankovic udario sudiju a ne on. (Kao sto ga je navodno Miljanic sprecio da zaigra za real Madrid.) Cvrc na kvadrat. Intervju tipican dzajicevski. On velikomucenik u centru paznje, saplitali njega, saplitali i Zvezdu koja je vec tada bila najbolja u Evropi. Ovde krivi Miljan i Cole, kriv Muslin, pa Piksi, pa Bajevic, pa Savicevic...Najgore od svega sto i dalje podilazi polupismenim navijacima za koje je ikona. Nista da spomene da je prestao da igra nakon titule Partizana koji je pobedio u oba derbija te sezone i koji ga je stigao po broju titula dok je bio kljucni covek u klubu. Karma je qrva. Edited June 5, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts