Milosh76 Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Umesto da zaustave price, samo ih sire. Bice prenos i na Areni
MiddleClass Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Jel? Arena prenosi? Posto ce mi rts zamraciti.
Bright Billy Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Ako udjemo u le, donald i boacija ce prodavati tek na zimu posto ce im tad cena biti veca. Sa kangom je drugacije, posto mu je ovo poslednja godina ugovora i kolko god dobro da odigra cena ce mu pasti. A ako ispadnemo od krasnodara prodace ih odma sve...
gervasius twinkleminkleson Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 A valjda navataju Kangu i Donalda na neku sentimentalnost pa obnove ugovor na makar jos godinu dana. Mada bi ja radije da oni ostanu i do kraja ugovora i onda odu za dz, nego da ih prodajemu u pola sezone
levi Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Ma cena raste samo u evropskim utakmicama. ako nema Evrope može Boaće da da 30 golova u jelen super ligi, više mu vredi ovih 6-7 u kvalifikacijama
theanswer Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Bila je prica da se Kanga preporodio od kad je nasao neku u Bg..
Bright Billy Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) @gt To je moguce a ko udjemo u le i zaradimo tamo pare. A i tad je za ljubav potrbno dvoje, odnosno pitanje je dal se njima ostaje do kraja ugovora... Edited August 15, 2017 by Bright Billy
Cane Vukic Prebranac Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Jel? Arena prenosi? Posto ce mi rts zamraciti. Била сад најава на Арени. Спасени смо.
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 (edited) Krasnodar u poslednje vreme kuburi sa realizacijom, nema Smolova i to je najveci problem. Salimov je nezadovoljan i igrom bekova, nisu u stanju da igraju tranziciju kakvu je zamislio. Posebno skripi na levoj strani gde igra i Ristic. Glavni rat je na sredini, bas me zanima da li ce Miloje da gurne Radonjica ili ce to ipak biti Milic zbog defanzive. Kljucan igrac je Urigvajac Pereira, taj potezom resava utakmice, a opasni su iz prekida, zbog skok igre stopera. Edited August 16, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts