Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Umesto da zaustave price, samo ih sire.

Bice prenos i na Areni

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel? Arena prenosi? Posto ce mi rts zamraciti.

Posted

Ako udjemo u le, donald i boacija ce prodavati tek na zimu posto ce im tad cena biti veca. Sa kangom je drugacije, posto mu je ovo poslednja godina ugovora i kolko god dobro da odigra cena ce mu pasti. A ako ispadnemo od krasnodara prodace ih odma sve...

Posted

A valjda navataju Kangu i Donalda na neku sentimentalnost pa obnove ugovor na makar jos godinu dana. 

Mada bi ja radije da oni ostanu i do kraja ugovora i onda odu za dz, nego da ih prodajemu u pola sezone 

Posted

Ma cena raste samo u evropskim utakmicama. ako nema Evrope može Boaće da da 30 golova u jelen super ligi, više mu vredi ovih 6-7 u kvalifikacijama

Posted

Bila je prica da se Kanga preporodio od kad je nasao neku u Bg..

Posted (edited)

@gt

To je moguce a ko udjemo u le i zaradimo tamo pare. A i tad je za ljubav potrbno dvoje, odnosno pitanje je dal se njima ostaje do kraja ugovora...

Edited by Bright Billy
Posted

Jel? Arena prenosi? Posto ce mi rts zamraciti.

Била сад најава на Арени. Спасени смо.

Posted

Да али блокирају РТС.

Posted

Дођи овамо да гледамо :)

Posted (edited)

Krasnodar u poslednje vreme kuburi sa realizacijom, nema Smolova i to je najveci problem. Salimov je nezadovoljan i igrom bekova, nisu u stanju da igraju tranziciju kakvu je zamislio. Posebno skripi na levoj strani gde igra i Ristic.

Glavni rat je na sredini, bas me zanima da li ce Miloje da gurne Radonjica ili ce to ipak biti Milic zbog defanzive. Kljucan igrac je Urigvajac Pereira, taj potezom resava utakmice, a opasni su iz prekida, zbog skok igre stopera.

Edited by Toni Sumaher
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...