Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mina je lopata, ova mala je zamena za Katarinu Sreckovic

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk

Posted

k. s. radi za čovaru, kod terze može samo volonterski

Posted

Колики нам је био проценат пре Спарте?

70-30, al slobodno nek me opet demantuju, vrlo rado cu priznati da sam los prognozer...

Posted

Jel iskeširao čestiti rts za prenosaru u četvrtak?

Jok
Posted

Mićko poludeo od kad mu nisu dali da se vrati kući

Posted

"Kanga mora da se prilagodi Zvezdi, a ne klub njemu. Ali on je dobar momak, imao je greške u prošlosti, kao tu protiv Ludogoreca, ali takve stvari se dešavaju, to je bila posledica neke šire slike. On je sjajan igrač i, opet kažem, dobar je momak. Neke stvari o njemu i ne znate jer ne izlaze u medijima. To kako se oblači, koju muziku sluša i gde izlazi, mene ne zanima. Meni je najbitnije da postiže golove i asistira, da je koncentrisan na terenu, da trči i bori se za tim, a privatno, svako ima neki svoj stil", u stilu starijeg brata poručio je Donald.

Da li je Milojević strožiji, pitali smo Donalda. "Svima prija njegov način rada, što pokazuju i rezultati. Ne volim da poredim trenere ili igrače, ali očito je da ekipi prija ono što Milojević traži od nas. Pronašao je način kako da izvuče maksimum od igrača i da ga natera da se na terenu bori za njega i njegove zamisli".

http://mondo.rs/a1032595/Sport/Fudbal/Micel-Donald-MONDO-intervju.html

Posted

Ruski Match! 1 i Match! Futbol 1

Ako nadjem doticne programe u nekom kaficu ovde,dodjem ti pivo :)
Posted

Srećom Tvorzo ima dobar fontele pa ćemo gledati kvalitetnu strimaru...

Posted

"Mogu da kažem da osećam veliko poštovanje od svih saigrača i da mi prija atmosfera u timu. Često razgovaram sa mladim igračima, pošto sam i ja bio u njihovoj situaciji. Beograd je odličan grad, uzbudljiv posebno za mlade igrače i zato im je potrebno posvetiti dodatnu pažnju, usmeriti ih da ne odu pogrešnim putem", smireno je pričao Holanđanin koji je sa 28 godina peti najstariji fudbaler u podmlađenom timu, iza Dušana Anđelkovića, Nenada Milijaša, Damira Kahrimana i Milana Borjana.

...

Do kraja sezone Mičel Donald bi mogao da postane stranac sa najviše utakmica u dresu Crvene zvezde. Do sada ih je odigrao 78, dve manje od  Avala Isaha, a 26 od Kadua, koji je sakupio 104 nastupa u crveno-belom dresu, ali tokom četiri godine.

"Nisam znao za taj podatak. Bilo bi stvarno sjajno da se to dogodi".

...

"U mom slučaju je to kao jedna velika slagalica, dosta toga treba da se poklopi da bih negde prešao. Nemam više 18 godina, već imam 28 i moram dobro da procenim. Voleo bih da se pokažem u nekoj jakoj evropskoj ligi, ali trenutno mi je savršeno u Crvenoj zvezdi. Kao što sam i rekao direktoru, treneru, saigračima, medijima - srećan sam u Zvezdi. Ne kažem da ću ostati zauvek, ali trenutno sam srećan ovde i koncentrisan na utakmice sa Krasnodarom".

donald.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...