Bright Billy Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) gledao ja. sabijali su do gola, al onda je i amkar poceo da igra. u drugom su ih nadtrcali i zasluzeno izjednacili. dosta je krasnodar tanak pozadi. desni bek je najslabija karika, stoperi su jaki i dominantni u skoku al pozemlji nisu bog zna sta. u sustini, ofanzivna ekipa koja moze da se peca na kontre. da imamo jovicica mogli bi i na sredini da se potucemo sa njima, ovako mislim da smo prespori. sabice nas na 20-30 metara, sto im je i osnovna napadacka strategija i najace oruzije a na boaciju, radonji i kangi je da im zabodu neki iz kontre... kao sto sam vec napisao, mislim da ce biti dosta golova. a u beogradu, po onakvom terenu, ima tek da bude sou program... Edited August 13, 2017 by Bright Billy
Toni Sumaher Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Da, odbrana im je porozna prosle godine, cini mi se da i Salimov jos nije nacisto koga sve da upari sa Svedjaninom. Za vas je kljucna bitka na sredini, ako budu lako dolazili na 20m od gola bicete u problemu. Zvezda za prolaz ne bi trebalo da juri bilo koji poraz u revansu, imaju za nas fudbal brutalnu tranziciju.
Malvo Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Posle primljenog gola su napadali kao na treningu. Ovi se nabili u dvadeset metara, a Krasnodar pokusava da probije brzim razmenama dodavanja. Na prvi pogled izgledalo je ozbiljno, ali samo na prvi pogled, jer se ne secam da su posteno sutnuli na gol do kraja meca :D Desni bok im je dosta los, mislim da su obojica Rusi, samo dodaju prvom do sebe. Ristic igrao levog beka i nije bio los, ali mora da igra ofanzivnije da bi bio korisniji. Ovako niti igra napred niti nazad, nesto neodredjeno. Napred ne doprinosi, a u odbrani ionako nije sjajan. Stoperi su im debla. Srnic ce igrati, a nadam se da necemo gledati MIlica na drugom boku, Radonjic bi mogao da izdivlja do nekog gola.
levi Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Za vas je kljucna bitka na sredini, ako budu lako dolazili na 20m od gola bicete u problemu. Da, povreda Jovičića je verovatno rešila dvomeč
Bright Billy Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 po mom misljenju, sanse za prolazak su 20-80 u njihovu korist...
MiddleClass Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Ne trebaju nam grobari pored vas. Gazimo Krasnodar!
darkonet Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Branko Jovičić će biti podvrgnut hirurškom zahvatu kod doktora Nebojše Popovića, što treba da ubrza njegov povratak na teren. Bila su podeljenja mišljenja stručnjaka, ali je pala odluka da Branko Jovičić ide na operaciju, kod svetski priznatog stručnjaka iz ove oblasti sportskih povreda, čuvenog doktora Nebojše Popovića. Vezista danas leti za Katar gde će posle hirurškog zahvata imati i oporavak na klinici u trajanju od sedam do deset dana. Posle povratka u Beograd sledi nastavak sa terapijama i očekuje se da sredinom septembra Jovičić bude zalečen, mada će mu biti potrebno bar dve nedelje treninga da se vrati u pravi ritam.
Apollo Creed Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Jel iskeširao čestiti rts za prenosaru u četvrtak?
porucnik vasic Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 po mom misljenju, sanse za prolazak su 20-80 u njihovu korist... Колики нам је био проценат пре Спарте?
Toni Sumaher Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Татјана Opet o bgd mangupariji koja se kesha o tramvaj i pokazuje prkos. Cica je vrlo simpa.
Dimitrije Posted August 14, 2017 Author Posted August 14, 2017 Opet o bgd mangupariji koja se kesha o tramvaj i pokazuje prkos. Cica je vrlo simpa. A considerable upgrade in comparison with Ms. Mina.
Recommended Posts