Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Pa ne, neki od vas™ su neverovatni, iz opuštenog i finog caskanja gde u nekim trenucima bas ja provucem svoje par puta kroz toplog zeca uleti ničim izazvana frustracija sa tribine.

Tek na ovo sa qrvom, mislim, šta reci....

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A mislim, ti si uspjeo da razloge za propast kluba nadjes u tome sto se neko sprda sa Partizanom :D

Mislim, daj

Posted

Takoe, bravo. A kako ti nije palo na pamet da je za takav klizeci sa ledja ( a la Bajro Zupic ;) ) ono jedino moguci odgovor.

Posted

Nece.  Ali imaju izbor da me nista ne pitaju, a ne da mi "strucno" objasnjavaju zasto Beograd na vodi nista ne valja i zasto je Tramp dobar izbor, samo glupi Amerikanci to ne shvataju (kao beogradski taksisti ga birali).

Posted

Наш клуб је данас пустио у продају карте за меч против Краснодара у плеј-офу Лиге Европе који се игра 24. августа на нашем стадиону.

Цене карата за овај меч су следеће:

Север и југ 800 динара

Исток 1200 динара

Запад 1500 динара

Карте за сада могу да се купе искључиво преко интернета и то на сајту www.iticket.rs док ће у продају на благајнама бити пуштене неколико дана уочи меча.

Такође, клуб је донео одлуку да исте цене карата буду и за вечити дерби који би требало да се игра 27. августа.

Веома је важно истаћи да су навијачи са сезонским улазницама на овај начин практично отплатили цене истих кроз европске мечеве и првенствене мечеве и да ће све наредне мечеве Звезде у првенству практично гледати бесплатно

ZIVELA SEZOSKA!!!

Posted

I igračima ustasama, klub stvoren u Zagrebu....zbog ovakvog polupismenog maderasenja ste devedesetih brzinom svetlosti sa vrha otišli na fudbalsko dno iz kojeg s vremena na vreme provirite.

nemoj da si na kraj srca. jabuka bila zrela, prelepa i spremna za ubrati :)

Posted (edited)

Rikardinju druga šansa, na Kanginom mestu

Praktično ceo drugi tim, previše potcenjujemo OFK Bačku  <_<

Edited by levi
Posted

Kakva ekipa  :ph34r:, Racic, Andjelkovic, Gobeljic i Frimpong. 

Posted (edited)

Pešić 5/5

A trebalo bi mu priznati i asistenciju glavom samom sebi

Edited by levi
Posted

Pesic slicno Sumi, asistira sam sebi.

Posted

Pešić 5/5

A trebalo bi mu priznati i asistenciju glavom samom sebi

matriks  -_-

Posted

750,000 je ništa, odlično smo prošli  -_-

Posted

750,000 je ništa, odlično smo prošli -_-

+1

Prodavaj Boacija kravu muzaru!

Posted (edited)

Ne znam zasto kukate zbog sastava, Backa je dno dna ove lige. Radnik je za njih Borusija M. u najboljim danima.

Edited by Toni Sumaher
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...