Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Povrijedio se Milojevic. Terzo kupi nam trenera! :D

Posted

a koliko je golova dao iz penala?

Nije sutirao penale prosle sezone. Ne masi lik... :fantom:

Posted (edited)

a koliko je golova dao iz penala?

Mnogo je bolji sa loptom nego prosle godine, bas je napredovao. Nije ga dzabe Marko trazio za Videoton, samo je na nasu zalost doveo paklenijeg igraca, mada losijeg finisera.

Miloe ce morati da prima injekcije, krupan je lik, nece to brzo da popusti.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Kanga je sutirao penale prosle sezone

Posted

Lule je šutirao

Kanga se tek na kraju izborio, u pogrešnom trenutku protiv Vojvodine

Posted

Kanga je sutirao penale prosle sezone

A zar nije i deda kapiten, Lukovic?

Posted

Da, na njega sam i zaboravio :)

No,nebitno, Zvezda konacno igra kako uvek treba da igra, brzo, efikasno, agresivno... nadam se da ce to potrajati..

Kako su delovali Donald i LeTalek na sredini?

Posted

nisam gledao,al sigurno super.

Utego Miloe!

Daj te Ruje već jednom...

Posted

Ако сам упратио, ЛТЛ је био задњији од њих двојице, Доналдара је имао већу слободу кретања. Односно, Доналдара умјесто Јовичића, Француз умјесто Доналда.

Posted

Боаћи је потпуно залутао на наше њиве.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ne sviđa mi se ova formacija i ovaj sastav ali uopšte

ni meni brate

Posted

Madjarski klubovi i reprezentacija su do 1970-ih bili streptomicin za nase.  Ako nam sovjetski, cehoslovacki i nemacki klubovi nisu lezali zbog discipline i snage, Madjari nam nisu lezali zbog talenta.  Ubijali su nas u pojam i navlacili komplekse.  Mi smo imali Bobeka, Sekija i Dzaju kao virtuoze a oni su ih imali na buljuk.  Mi smo imali Bearu a oni Djulu Grosica koji bio bolji od Beare.  Kada sam ja poceo da pratim fudbal, igrao se jos uvek Srednjeevropski kup (inace najstarije klupsko takmicenje u Evropi), pa sam imao prilike da gledam pogibije nasih protiv Madjara.  Kada nam dodju u goste buimestanskih 5 (Fardi, Ujpest, MTK, Honved i Vasas), nasima noge klecaju jos dok su ovi na aerodromu/zeleznickoj stanici.  Tu se moglo da uziva u dobrom tehnickom fudbalu: dribleri, suteri, brza krila, golmani paraderi.  Dekadencija madjarskog fudbala je za Evropu je ono sto bi Putin rekao za propast SSSR. 

Kada sam kao klinac slusao price o evropskim utakmicama Zvezde i Partizana uvek mi je bilo cudno kako je Zvezda 1975. izbacila Real sa Brajtnerom i velemajstorom Necerom, a onda ispala u teskom dvomecu sa Ferencvarosom. Svako od starijih mi je tada rekao - Zvezda je nadigrala Real, a Madjari Zvezdu.

Brtw, koga intersuje, jucerasnji Krasnodar. Na prvi pogled deluje odbrana porozna, ali je rusko prvenstvo daleko izjednacenije i za minimum dve klase iznad naseg tako da...

https://www.youtube.com/watch?v=aQHXU_mYaCM

Posted (edited)

Gledao sam obe utakmice protiv Fradija.  Na NEP-u su stisnuli Zvezdu ali se Zvezda dobro drzala.  U Beogradu se na kratko ukazala nada, ali je Fradi dao drugi gol i vise nije bilo ni snage ni vremena za novi preokret.  Sve u svemu, Fradi je bio bolji tim, ali ne dominantno bolji.  Za razliku od utakmice protiv Reala (u Madridu se Zvezda brukala jer nisu prelazili centar), protiv Fardija nije igrao Dzaja koji je u revans utakmici protiv Reeala bio nezadrziv.  Sa Dzajom bi Zvezda mogla da izbaci Fradi.  Medjutim, u finalu KPK bi bila pregazena od kijevskog Dinama koji je to uradio Fradiju.  Dinamo je bio hit sezone.

Edited by Dimitrije
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...