Nikodije Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ja bih rekao da igramo odlicno. Penal nije bio, al je Pesic pao za sve pare. Sklonio je loptu i onda bas lepo pao. Tek se na usporenom vidi da nije bio penal. Stvorili smo bas dosta sansi, ali fali malo koncentracije u zazvrsnici. Igraci se bas razumeju. Ova kontra na kraju je bila vrh, samo malo jaca da je bila Pesiceva lopta upisao bi se radonja. Al akcija je bila super. Lako ulazimo u sanse i dobro se krecemo. Ta nestabilnost na sredini je ocekivna po meni. Cak i mnogo vise. Sta ce da bude tek kad Kanga udje... kako bilo, Milojevic ocito zna sta radi. Delujemo kao ekipa koja je dsla da rasrafi protivnika. vrhunska pesiceva lopta iako nije stigla do radonjica, tu se vidi da decko zna da igra fudbal.
Toni Sumaher Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Vrhuinska utakmica ruskog prvenstva Ahmat-Krasnodar 2:3. Jbg, realno ne mogu da vas mnogo obradujem, oni su gol-masina a igrali su bez skoro pola tima. edit: a ipak su neki bili na klupi i kasnije usli. Edited August 10, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Ako udju i ovi nasi (Kanga ili Milijas), mozda i Zvezda ubode jos koji gol, ali iz igre. Da i mi malo zabrinemo Kozake.
Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Cudan je Donald. Lepo oduzme loptu, krene dugim korakom napred, a onda usitni i doda prvom iza sebe.
Toni Sumaher Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Ako udju i ovi nasi (Kanga ili Milijas), mozda i Zvezda ubode jos koji gol, ali iz igre. Da i mi malo zabrinemo Kozake. Ma, dace ovde Zvezda jos koji i bez njih, prosto je razlika u klasi, ovi su tim iz donjeg dela tabele. Kozaci su mnogo jaki na lopti i kaznjavaju svako ispadanje vec na svojoj polovini terena. Ovaj Ahmat ima par opasnih stranaca, jedan je spakovao goilcinu iz slobodnog udarca. edit: lepa lopta, ali ovi su komplet ispali. Donald rutinski. I onda sumrak mozga. Edited August 10, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Uh sto volim kada iskritikujem igraca on mi odmah izdemantuje.
Pokojni Ruxin Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ovi mučenici u panici krenuli da trpaju sami sebi, samo da naši spuste gas :( Ali jok, 4:0
MiddleClass Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Znaci Krasnodar dobio. Neka ih neka. 4-0 Srnic!
Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 It is brawl football indeed. ha, ha, ha.
Toni Sumaher Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 OK, sad vidim da ima i vecih bolida od Cirkovica u ovoj ligi. Kakvi dunsteri jbt...
Nikodije Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Purovic! On još postoji! haha i ja sam izneverovao. ne znam cemu taj strah od kraja karijere kod nekih igraca. on je bar nesto zaradio, ne mora da se vucara po surdulicama. Edited August 10, 2017 by Nikodije
levi Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ovo je bila prilika da Ilići odrade jednu utakmicu za City, šteta što ih nije poveo
Recommended Posts