Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Sta promasise Boaci i posle valjda Srnic u istoj akciji. Jel bio penal? @Dimtirije Za ovakve vase svadje plus svadje familije oko djedovone mi u CG kazemo - srbijanska posla. A psovanje oca valjda spada u cojstvo i junastvo?
Miljenko Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Kako nervira ova losa realizacija jedan na jedan, a promasaje na prazan gol da ne pominjem.
kralj Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 bude li nam ga uvalio crnja, eto nam ga. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh76 Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Kako igramo? Uspeo sam pored hotela da nadjem i kafic na plazi koji blokira youtube
Bright Billy Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Napadamo al njihov golman skida sve. Poveli smo iz izmisljenog penala. Surdulica uzvraca iz prekida.
Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Utakmica je dinamicna, nije "mucenje". Ali i jedni i drugi prave kardinalne greske i promasaje. Zvezdin srednji red je nestabilan. Da li zato sto nema Kange i Jovicica ili zato sto igraju drugi sistem, nemam pojma.
gervasius twinkleminkleson Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Istina, mnogo življa utakmica nego što sam očekivao, ali sa dosta manje reda nego što smo navikli ove sezone
Dimitrije Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Naravno da nema reda, totalni nered. I jedni i drugi. Igraju ono sto se nekada igralo u Engleskoj, pre uspostavljanja pravila igre, "brawl football".
MiddleClass Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Mislim da nije bio penal Nije, umjesto da saceka da golman pokupi on ga je preskocio jer je cuvao noge i onda se bacio.
adasevic Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ja bih rekao da igramo odlicno. Penal nije bio, al je Pesic pao za sve pare. Sklonio je loptu i onda bas lepo pao. Tek se na usporenom vidi da nije bio penal. Stvorili smo bas dosta sansi, ali fali malo koncentracije u zazvrsnici. Igraci se bas razumeju. Ova kontra na kraju je bila vrh, samo malo jaca da je bila Pesiceva lopta upisao bi se radonja. Al akcija je bila super. Lako ulazimo u sanse i dobro se krecemo. Ta nestabilnost na sredini je ocekivna po meni. Cak i mnogo vise. Sta ce da bude tek kad Kanga udje... kako bilo, Milojevic ocito zna sta radi. Delujemo kao ekipa koja je dsla da rasrafi protivnika.
Toni Sumaher Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Sta promasise Boaci i posle valjda Srnic u istoj akciji. Jel bio penal? @Dimtirije Za ovakve vase svadje plus svadje familije oko djedovone mi u CG kazemo - srbijanska posla. pa gde vi o tome da pricate.... Utakmica je dinamicna, nije "mucenje". Ali i jedni i drugi prave kardinalne greske i promasaje. Zvezdin srednji red je nestabilan. Da li zato sto nema Kange i Jovicica ili zato sto igraju drugi sistem, nemam pojma. To je i moj utisak. Dosta lako vas probijaju, ali ne umeju da finisiraju oko 16m. Andjelkovic je dosta defanzivno tanak i na postaavljenoj odbrani CZ. Penal veze nema sa zivotom, kao i onaj juce za partizan. Edited August 10, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts