Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

Mislim da nije bio penal

nije bio

• Author

Sta promasise Boaci i posle valjda Srnic u istoj akciji.

Jel bio penal?

@Dimtirije

Za ovakve vase svadje plus svadje familije oko djedovone mi u CG kazemo - srbijanska posla. :fantom:

A psovanje oca valjda spada u cojstvo i junastvo?

#RadonjaMrsNapolje

Kako nervira ova losa realizacija jedan na jedan, a promasaje na prazan gol da ne pominjem.

bude li nam ga uvalio crnja, eto nam ga.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako igramo? Uspeo sam pored hotela da nadjem i kafic na plazi koji blokira youtube :isuse:

Napadamo al njihov golman skida sve. Poveli smo iz izmisljenog penala. Surdulica uzvraca iz prekida.

Surdulica se previse rastrcala!

• Author

Utakmica je dinamicna, nije "mucenje".  Ali i jedni i drugi prave kardinalne greske i promasaje.  Zvezdin srednji red je nestabilan.  Da li zato sto nema Kange i Jovicica ili zato sto igraju drugi sistem, nemam pojma.

Istina, mnogo življa utakmica nego što sam očekivao, ali sa dosta manje reda nego što smo navikli ove sezone

• Author

Naravno da nema reda, totalni nered.  I jedni i drugi.  Igraju ono sto se nekada igralo u Engleskoj, pre uspostavljanja pravila igre, "brawl football".

Mislim da nije bio penal

Nije, umjesto da saceka da golman pokupi on ga je preskocio jer je cuvao noge i onda se bacio.

Ja bih rekao da igramo odlicno. 

Penal nije bio, al je Pesic pao za sve pare. Sklonio je loptu i onda bas lepo pao. Tek se na usporenom vidi da nije bio penal. Stvorili smo bas dosta sansi, ali fali malo koncentracije u zazvrsnici.

Igraci se bas razumeju. Ova kontra na kraju je bila vrh, samo malo jaca da je bila Pesiceva lopta upisao bi se radonja. Al akcija je bila super. Lako ulazimo u sanse i dobro se krecemo. Ta nestabilnost na sredini je ocekivna po meni. Cak i mnogo vise. Sta ce da bude tek kad Kanga udje... kako bilo, Milojevic ocito zna sta radi. Delujemo kao ekipa koja je dsla da rasrafi protivnika.

Sta promasise Boaci i posle valjda Srnic u istoj akciji.

Jel bio penal?

@Dimtirije

Za ovakve vase svadje plus svadje familije oko djedovone mi u CG kazemo - srbijanska posla. :fantom:

:lolol: pa gde vi o tome da pricate....

Utakmica je dinamicna, nije "mucenje".  Ali i jedni i drugi prave kardinalne greske i promasaje.  Zvezdin srednji red je nestabilan.  Da li zato sto nema Kange i Jovicica ili zato sto igraju drugi sistem, nemam pojma.

To je i moj utisak. Dosta lako vas probijaju, ali ne umeju da finisiraju oko 16m. Andjelkovic je dosta defanzivno tanak i na postaavljenoj odbrani CZ.

Penal veze nema sa zivotom, kao i onaj juce za partizan.

Edited by Toni Sumaher

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout