Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ma vratice le taleka verovatno, a umesto njega babic pozadi. Bezveze

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Baš tako. Nema tu neke druge opcije koje bi smeo da isproba.

Edit: problem je što je le Talek katastrofa na sredini.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Edited by Jozef K.
Posted

Tja. Jbg, nema sta drugo, ali bicemo mnogo sporiji ovako. Steta

Posted

Taman nadjemo dobitnu kombinaciju posle citave decenije lutanja sa timom i igracima, a onda se pojavi jebeni drincic, bivsi fudbaler, novopeceni kostolomac.

Posted

Pitanje je da li ce LeTalek biti los sada u sistemu koji mu odgovara. Defanzivno odgovorno, cvrsto na sredini, dobra zadnja linija, trener koji ume da mu da zadatak koji ima smisla...ne mora to lose da bude.

Mene vise brine sto nemamo kvalitetnu zamenu ni za Donalda ni za Kangu, a sve druge pozicije su nam dobro pokrivene.

Milijas moze da bude zamena samo u JSL i to pola sata maximum, u Evropi nema sta da trazi.

Posted

Taman nadjemo dobitnu kombinaciju posle citave decenije lutanja sa timom i igracima, a onda se pojavi jebeni drincic, bivsi fudbaler, novopeceni kostolomac.

A jbg, sad, Drincic je za uslove ove lige jos uvek solidan defanzivni vezni. Nije da je nesto mnogo bitno, ali on je rekao da mu je Jovicic priznao da mu stopalo nije stradalo u tom duelu. Mozda i Le Talek zakrpi Jovicicevo mesto, prosle godine je tim bio razbijen i delovao kao Partizan trenutno, mozda se i dobije neki dodatni kvalitet u veznom redu, posebno ofanzivni.

Kapiram da vam posle dugo vremena ovo deluje kao skockan tim, konkurentan za Evropu i bez premca u Srbiji, ali ima i on svojih limita, bez obzira sto je Milojevic ocigledno planski stvarao ekipu oko stranog kostura™. Zvezda igra disciplinovano, zna se ko sta radi, cemu sluzi i Milijas kada udje, ali sem Kanginih lopti u kontrama i polukontrama nema tu neke velike magije u igri, sem ako Radinjic nesto ne izmisli, jer je veliki talenat. Milojevic je trener slican Marku Nikolicu, mozda cak i sa nesto manje kreativnosti.

Posted

Nije mu Drincic slomio stopalo, nego je uticao 99,99999% da bude slomljeno posle nekog rutinskog starta... Cockyeva sudijska komisija ga nece kazniti, ni njega ni foliranta Mazica...

Posted

A jbg, sad, Drincic je za uslove ove lige jos uvek solidan defanzivni vezni. Nije da je nesto mnogo bitno, ali on je rekao da mu je Jovicic priznao da mu stopalo nije stradalo u tom duelu. Mozda i Le Talek zakrpi Jovicicevo mesto, prosle godine je tim bio razbijen i delovao kao Partizan trenutno, mozda se i dobije neki dodatni kvalitet u veznom redu, posebno ofanzivni.

Kapiram da vam posle dugo vremena ovo deluje kao skockan tim, konkurentan za Evropu i bez premca u Srbiji, ali ima i on svojih limita, bez obzira sto je Milojevic ocigledno planski stvarao ekipu oko stranog kostura™. Zvezda igra disciplinovano, zna se ko sta radi, cemu sluzi i Milijas kada udje, ali sem Kanginih lopti u kontrama i polukontrama nema tu neke velike magije u igri, sem ako Radinjic nesto ne izmisli, jer je veliki talenat. Milojevic je trener slican Marku Nikolicu, mozda cak i sa nesto manje kreativnosti.

Ne znam kakve magije bi trebalo da bude, ekipa igra disciplinovano i kad igra visoko, i kad se povuce i ceka kontre. Naravno da zavisi od najboljeg igraca, ali ima barem 4 igraca koji su, za nasu ligu, debelo ispred ostalih. Naravno da tim ima limite, ako pricamo o Evropi, ne vjerujem da postoji iko ko je mislio da ce ova ekipa da se bori za polufinale EL..

Posted

Kakav drugi start, treći metak.. Nije bilo nikakvog drugog starta

Posted (edited)

Ne znam kakve magije bi trebalo da bude, ekipa igra disciplinovano i kad igra visoko, i kad se povuce i ceka kontre. Naravno da zavisi od najboljeg igraca, ali ima barem 4 igraca koji su, za nasu ligu, debelo ispred ostalih. Naravno da tim ima limite, ako pricamo o Evropi, ne vjerujem da postoji iko ko je mislio da ce ova ekipa da se bori za polufinale EL..

Ma, to je jasno, znao sam da cete igrati daleko disciplinovanije i bez ovih igraca cim sam vodeo da dolazi Milojevic, nego se previse pridaje znacaj povredi jednog igraca (a koji nije Kanga) u 1 sistemu koji trener forsira.

Mene stvarno zanima kako ce Milojevic da postavi igru protiv Krasnodara ( u prvenstvu do te utakmice ima dva plitka potoka) i posebno kako ce da vrsi pomaganja na strani gde je Filip Stojkovic koji je defanzivna slaba tacka kako utakmica odmice.

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

Mislim da ce radonic i srnic biti po krilima. Nadam se gobeljicu umesto jovicica al se plasim da ce tu da gurne ltla... Verujem da o racicu protiv rusa ni ne razmislja...

Srnic jedino da se zarotira sa burazerom za mec sa rusima pa da ne izvale da je drugi srnic u pitanju :) njemu je srnic bio glavni igrac u cuki pa verujem da je zakucan na desnom krilu...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by adasevic
Posted

Ma, to je jasno, znao sam da cete igrati daleko disciplinovanije i bez ovih igraca cim sam vodeo da dolazi Milojevic, nego se previse pridaje znacaj povredi jednog igraca (a koji nije Kanga) u 1 sistemu koji trener forsira.

Mene stvarno zanima kako ce Milojevic da postavi igru protiv Krasnodara ( u prvenstvu do te utakmice ima dva plitka potoka) i posebno kako ce da vrsi pomaganja na strani gde je Filip Stojkovic koji je defanzivna slaba tacka kako utakmica odmice.

U ovom Zvezdinom timu, najveci hendikep bilo bi odsustvo Kange.  (Slicno je bilo i u Bozovicevo veme.)  Njegova kreativnost je tesko nadoknadiva.  Njega jedino moze da odmeni Milijas ali, Milijas nije vise igrac za 90 min, a mozda ni za 45 min. 

Gubitak Jovicica je hendikep, ali danasnja i nedeljna utakmice su prilika da se pronadje neko ko moze da koliko-toliko zameni Jovicica.  Ja sam se nadao da je Racic taj tip, ali poslednjih nekoliko utakmica pokazuju da on nije u formi (a mozda i nema kvalitet).  Racic mi lici na igraca koji je se obreo izmedju pozicije stopera i zadnjeg veznog, pa nije mogao da odluci koju ce od te dve pozicije da igra i zato ostao neuspeli hibrid.  Kazu (Adasevic) da Luka Ilic ima veliki kvalitet za poziciju zadnjeg veznog, ali veliki je rizik gurnuti omladinca u ozbilnu medjunarodnu utakmicu.  S druge strane, Milajnic je to uradio uvevsi 3 debitanta (Filipovic, Bogicevic, Novkovic) protiv mocne Ujpest Doze u revansu KES u Beogradu, kada je Zvezda poraz iz Budimpeste od 0-2 pretvorila u trijumf od 4-0 u revansu. (Po meni najbolja utakmica koju je Zvezda odigrala od kada ih partim i najbolja Dzajina utakmica u klubu.)

Posted (edited)

Dobro je što ima bar te dve utakmice da isprobava. Najrealnije je da prvi pokušaj bude sa Gobeljićem, da bi se što manje remetile ostale linije. Ako to ne bude dobro, onda Letallec

Edited by levi
Posted (edited)

dobro obavesteni tviter izvor  kaze da le talek veceras igra u sredini, ako tako bude, to je to, nece biti dileme ni za krasnodar.

plus boaci i pesic pocinju zajedno. bas da vidimo kako ce to izgledati.

Edited by Nikodije
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...