Azdaja Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Pročitao sam i slažem se. Na njega sam ljubomoran sto je kod vas i Donalda ostalo ni za Radnički iz Niša. :D
Milosh76 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 (edited) Da, Kanga, Borjan, Rodic, Jovicic, Radonjic... nisu ni za Radnicki iz Nisa... vazi Edited August 9, 2017 by Milosh76
Milosh76 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Владан Милојевић одредио је 20 фудбалера који ће конкурисати за утакмицу, а на списку путника нашли су се: Дамир Кахриман, Милан Борјан, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Срђан Бабић, Марко Гобељић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Ненад Милијаш, Мичел Доналд, Дамјан Ле Талек, Ричмонд Боаћи, Вања Вучићевић, Гејлор Канга, Рикардињо Мендеш, Лука Аџић, Немња Радоњић и Александар Пешић. Bilo bi lepo da se niko ne povredi, pobeda se ne dovodi u pitnje. Inace, nesudjeno pojacanje Srdjan Mijailovic, dade gol na danasnjoj utakmici, a neki "obavesteni tviteras" kodnog imena Krcun, tvrdi da dolazi bolji igrac od Micka.
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Šta je sa mićkovim burazerom? Jel on nije nešto obećavao na za nas tradicionalno neugodnoj bekovskoj poziciji?
Milosh76 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Kacar bi bio dobro pojacanje, al mi deluje nerealno. Kao Lane Jovanovic ili Dragutinovic pre par godina Mickov brat je otisao iz kluba
adasevic Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Šta je sa mićkovim burazerom? Jel on nije nešto obećavao na za nas tradicionalno neugodnoj bekovskoj poziciji? Bio je, ali je u poslednje 3 godine vise nazadovao nego napredovao, pa se cini mi se razisao sa klubom. Bio je u Bezaniji i tamo nije bas puno pokazao...
Cane Vukic Prebranac Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Владан Милојевић одредио је 20 фудбалера који ће конкурисати за утакмицу, а на списку путника нашли су се: Дамир Кахриман, Милан Борјан, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Срђан Бабић, Марко Гобељић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Ненад Милијаш, Мичел Доналд, Дамјан Ле Талек, Ричмонд Боаћи, Вања Вучићевић, Гејлор Канга, Рикардињо Мендеш, Лука Аџић, Немња Радоњић и Александар Пешић. Bilo bi lepo da se niko ne povredi, pobeda se ne dovodi u pitnje. Inace, nesudjeno pojacanje Srdjan Mijailovic, dade gol na danasnjoj utakmici, a neki "obavesteni tviteras" kodnog imena Krcun, tvrdi da dolazi bolji igrac od Micka. Кажем ја фино, Рикардињо умјесто Јовичића.
levi Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Srnu treba da stavi u sredinu da jurca umesto Jovičića, bezajebancije Da mu nije brat požurio da ode iz Čukaričkog, sad bi dobio priliku da se proslavi kod Miloja
pbg12345 Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 i meni tako deluje uopste, cini mi se da se toj poziciji (pogotovo uloga koju jovicic ima) najlakse prilagoditi tu je daleko bitnija fizicka sprema i voljni momenat. pa onda takticka obucenost tehnika nije piroritet, tako da i sa te strane srna™ deluje kao ok resenje
MiddleClass Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Ali gubimo ja krilu. Tu je nas najbolji igrac. Adzic, Prevarinjo, Milic i ekipa su dosta slabiji od njega.
Toni Sumaher Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Nista od Mijailovica? Nista izgleda. http://www.mozzartsport.com/vesti/preokret-rusi-ne-pustaju-mijailovica-zvezda-odustaje/174994 Sad je realno da za dvomec protiv Rusa mora neko da uskoci iz neke druge linije ili da se guraju Racic ili all-round mag Gobeljic. Nisam siguran da je Srnic toliko disciplinovan u defanzivi i pozicionoj igri da moze umesto Jovicica, ali bih voleo da vidim da se otvori prostor za 1 Radonjica.
Recommended Posts