MiddleClass Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Da, bilo ko od njih trojice da dodje ne moze da mjenja Donalda. Njihovo dovodjenje ima smisla samo ako Donald ostaje.
Toni Sumaher Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ono sto je problem za Zvezdu nije samo defanzivna igra Jovicica, nego i upitna dosadasnja tranzicija gde je Kanga dobijao lopte na pocetku kontre i uglavnom neometan slao upotrebljive lopte u prostor, a po pravilu je najmanje tri igraca bilo u zavrsnici.
porucnik vasic Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Колико сам могао да претим из Катанге овде се и за Јовичића писало да е балван најобичнији.
Apollo Creed Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Glupo je da dovodimo ove bezveznjake pored živog Gobelje...
levi Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ako ništa drugo, makar je razjašnjen transfer Radonjića Suština je da 15 posto od 40 procentata ide Romi, a 25 igraču.„Radonjić je doveden na pozajmicu sa zabranom transfera u naredne dve godine. Dakle, u naredne dve godine nemamo pravo da ga prodajemo. A uz to Radonjić je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom od 2019. do 2022. godine. Dakle, on mora da ostane u Zvezdi naredne dve godine, i kada to istekne stupa njegov ugovor sa Zvezdom tri godine“. Eto, sad je sve jasno
Bright Billy Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 izgleda da je i ruiz otisao kod nekih arapa za 500k
Apollo Creed Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 izgleda da je i ruiz otisao kod nekih arapa za 500k fala braći arapima!
levi Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Hvala i bratu Ruizu, koji je oprostio dugovanja Svakako je bolji igrač nego što je pokazao, šteta što se nije poklopilo sve kako treba Zdjelar ionako ne moze da igra protiv Krasnodara tako da je tu samo da mu se kaze ime, verovatno je isti slucaj sa Ignjoskim, to bi znacilo da je Micko vec pozvan da ga pitaju za junacko zdravlje. Ja ne bih dovodio taj tip igraca vec stranca koji je po karakteristikama slicniji Donaldu, samo brzeg i eksplozivnijeg. Moze lako da se desi da Donald uskoro ode a Zdjelar, Ignjoski i Mijailovic tu poziciju ne mogu da igraju. Takodje ne znam sta bismo radili kad se Jovicic vrati sa bilo kim od te trojice, imati takva dva igraca u timu istovremeno je besmisleno a niko od njih nece doci iz jacih liga da u Zvezdi sedi na klupi. Moguće da su dobre igre protiv Sparte povećale apetite u Evropi, ali mislim da je prioritet i dalje patkometrija sa Partizanom i da će se zamena dovoditi pre svega za jesenji deo prvenstva, više nego za sam Krasnodar, a da se onda proda Donald u januaru..
Dimitrije Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 izgleda da je i ruiz otisao kod nekih arapa za 500kVise nego dovoljno za popravku terena.
levi Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Hm da, terza je danas orgijao ceo dan sa novinarima, a niko nije stisnuo petlju da ga pita za teren Najbljiže što se dotakao, da će da uloži milione kamione u terene za omladince
harper lee Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Hm da, terza je danas orgijao ceo dan sa novinarima, a niko nije stisnuo petlju da ga pita za teren Najbljiže što se dotakao, da će da uloži milione kamione u terene za omladince Teren je bukvalno neverovatno los, gori je cak i od one verzije kad smo igrali s Bajernom pre nekoliko godina sto sam mislio da je nemoguce. Marakana inace ima vrhunsku pripremu i drenazu treba biti kompletan idiot ili lelemud pa onako zapustiti travu.
Milosh76 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 U Surdulici igramo u cetvrtak od 20h, a posle treceg kola smo prvi uz gol razliku 8-0
darkonet Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 sest uzastopnih utakmica bez primljenog gola, bila bi i sedma da Noj nije napravio onaj penal za Irtis gledao sam neki klip na yt, kompilacija Drincicevih faulova sinoc, on je skoro pa na isti nacin faulirao Pesica, uklizavanje levom i kupljenje desnom nogom jbg, ja i dalje ne verujem da je namerno, sportisti su to, zelja, borba, naboj, svega ima ali videh da je kasnije s ledja udario na kvarno Radonjica i jbg, stvarno mu nije trebalo plus Rodic povredio prst ali jos nema infa da je polomio, bas nemamo srece a trebace nam protiv Krasnodara
Cane Vukic Prebranac Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Ако ћемо кога доводити, то ће се знати до вечерас. Мићко највјероватније.
dragance Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Teren je bukvalno neverovatno los, gori je cak i od one verzije kad smo igrali s Bajernom pre nekoliko godina sto sam mislio da je nemoguce. Marakana inace ima vrhunsku pripremu i drenazu treba biti kompletan idiot ili lelemud pa onako zapustiti travu. Pa znaš ko se brine o terenu i on jeste kompletni lelemud. Čitao on jednom na internetu kako sipaju kvarcni pesak u engleskoj, pa rešio i on da proba. Samo nije računao na sunce i temperature od 30+ čega nema uvek u engleskoj, pa spržio novu novcatu podlogu. I to beše pred Univerzijadu/Bajern, ako se dobro sećam. Jedini čovek koji je istinski brinuo za teren i to mu bio smisao života je otišao u penziju, a od tada i počinju nevolje sa terenom.
Recommended Posts