Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Bice mnogo teze u Rusiji bez Jovicica, a sad je kasno za novog igraca, znaci Gobeljic ili LeTalek...

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ode li Donald to nece moci nadomjestiti 10 Gobeljica ili Jovicica. Jedino ako je Segundo Kastiljo popio eliksir mladosti. :fantom:

+1

Zvezdini najbolji stranci.

Posted (edited)

Sad pogledah snimak tog Drincicevog starta... Ono je direktan crveni karton gde god da je sudija stajao, a stajao je na 3 metra i imao idealan uvid u start... jos je Jovicic super prosao kakav je start bio... 

Edited by adasevic
Posted

jovičić je slomio metatarzalnu? onda je to uradila drinčićeva desna noga kojom je uklizavao. podignuta noga jeste za zatvor ali ga je njom udario niže kolena.

postoje 5 metatarzalnih kosti u stopalu. najgora za oporavak je treća.

Posted

Sad pogledah snimak tog Drincicevog starta... Ono je direktan crveni karton gde god da je sudija stajao, a stajao je na 3 metra i imao idealan uvid u start... jos je Jovicic super prosao kakav je start bio... 

Uh...Drincic u stilu argentinskih i urugvajskih mesara iz osamdesetih, otvorenom kopackom po cevanici. Kostobrani su spasili Jovicica gadnog preloma, ali je otisla kost stopala zbog zestokog udarca po nozi koja je iz prethodnog punog pokreta u tom trenutku bila na zemlji. Velika sila na stopalo. Drincic mora da bude ozbiljno kaznjen za ovo.

Juce je Torbica slicno startovao na Pantica, ali je klinac ima srecu jer je bio pasivan u trenutku faula.

Zao mi je Jovicica, zelim mu brz oporavak.

Posted

Iskren da budem, ne znam sta je puklo. Kazu 5 nedelja minimum oporavak, tako da kapiram da nije ta najgora... 

Meni je neverovatno da bilo kom sudiji promakne ovakav karton, a kamoli Mazicu. Sta je juce sve pustao i sta nije sankcionisao kartonima meni je sasvim neverovatno. Kretanje mu je bilo odlicno, tehnicke odluke takodje dobre, ali disciplinske na nivou medjuopstinske lige.

Evo za sta je Pedro dobio crveni, a start nije bio ni upola ostar jer nije bio na stajnu nogu... 

https://www.youtube.com/watch?v=3NYRYNM0nQ8

Posted

Ovde je sudijama najvažnije da iznivelišu broj faulova i kartona, da se ne bi dizala prašina.  Nema veze ako igraju ekipa koja je na prošloj utakmici napravila ukupno 5 faulova i ovi mesari, na kraju mora da bude ravnoteža

Ko bi oprao Mažića da Jovičiću slučajno nije pukla kost, a da je dao crveni karton Drinčiću, a Bojiću drugi žuti za udaranje laktom, ili za obaranje sa obe ruke u kontri, mogao je da bira. Raščerečili bi ga u saopštenjima Vučela i ekipa  za penal i dva crvena kartona, imaju spremno sve od prošle god

Posted

Рикардиња умјесто Јовичића

:Jova:

Posted
Videlo se da je pukla Džonsonova kost u metatarzalnom delu . Pauza neće biti pet, nego deset sedmica. Videćemo sutra hoće li biti operacija. On je verovatno izgubljen za jesenji deo sezone. 

Eto sta je otislo... Jos pride i Rodic polomio prst na nozi :(

Posted (edited)

Skromno

Terzić dalje otkriva da je sinoć održan hitan sastanak klupskog rukovodstva, da je trajao čitave noći i da je odlučeno da se dovede novi igrač na poziciji koju je pokrivao Jovičić u veznom redu.

Opcije su Aca Ignjoski, Mićko Mijailović i Saša Zdjelar iz Olimpijakosa. To vam je to. Moramo da srede ujutru to da rešimo. Opcija je da ih dovedemo na pozajmicu sa pravom otkupa'', poručio je Terzić.

Edited by levi
Posted

Realno vjerovatno Micko, koji je vjerovatno i dalje ok igrač, i ima više talenta od jovičića, ali ne djeluje mi kao toliko energičan tip. Al u svakom slučaju, bolje nego da gledamo Račića tu...

Posted

Mijailovic nema defanzivna svojstva kao Jovicic, a ni Zdjelar nije nesto impresivan. Mozda Ignjoski, samo ne znam u kakvoj je formi, a ranije je umeo da ispada iz igre protiv svake ozbiljnije ekipe.

Posted

Mijailovic nema defanzivna svojstva kao Jovicic, a ni Zdjelar nije nesto impresivan. Mozda Ignjoski, samo ne znam u kakvoj je formi, a ranije je umeo da ispada iz igre protiv svake ozbiljnije ekipe.

Zdjelar ionako ne moze da igra protiv Krasnodara tako da je tu samo da mu se kaze ime, verovatno je isti slucaj sa Ignjoskim, to bi znacilo da je Micko vec pozvan da ga pitaju za junacko zdravlje. Ja ne bih dovodio taj tip igraca vec stranca koji je po karakteristikama slicniji Donaldu, samo brzeg i eksplozivnijeg. Moze lako da se desi da Donald uskoro ode a Zdjelar, Ignjoski i Mijailovic tu poziciju ne mogu da igraju. Takodje ne znam sta bismo radili kad se Jovicic vrati sa bilo kim od te trojice, imati takva dva igraca u timu istovremeno je besmisleno a niko od njih nece doci iz jacih liga da u Zvezdi sedi na klupi.

Posted

Pa Jovičića prije marta nećemo gledati, a stranca nema logike da dovode kad pokušavaju kako znaju da se oslobode i ovih sto su već tu.. Mislim da nam ne gine neko takav. Jebiga, to nam dosta mjenja polusezonu, ali nadam se da će taj što dodje biti dovoljan za domaće prvenstvo. Sanse protiv Krasnodara ionako nisu ogromne, sad su još dosta manje..

Posted (edited)

Zdjelar ionako ne moze da igra protiv Krasnodara tako da je tu samo da mu se kaze ime, verovatno je isti slucaj sa Ignjoskim, to bi znacilo da je Micko vec pozvan da ga pitaju za junacko zdravlje. Ja ne bih dovodio taj tip igraca vec stranca koji je po karakteristikama slicniji Donaldu, samo brzeg i eksplozivnijeg. Moze lako da se desi da Donald uskoro ode a Zdjelar, Ignjoski i Mijailovic tu poziciju ne mogu da igraju. Takodje ne znam sta bismo radili kad se Jovicic vrati sa bilo kim od te trojice, imati takva dva igraca u timu istovremeno je besmisleno a niko od njih nece doci iz jacih liga da u Zvezdi sedi na klupi.

Saglasan, s tim sto ovu trojicu pominjem jer ih je Terzic ostavio  u uzem izboru. Ne znam sta on ima u planu sa Donaldom, kojeg realno Zvezda moze da proda za fine pare, za sada mi deluje da po svaku cenu hoce da zakrpe veliki problem da bi jurili Evropu. Kao da prodaja Donalda ceka kraj dvomeca sa Krasnodarom, a mozda i ostane do kraja polusezone.

Protiv Krasnodara Zvezdi je potreban vrlo ozbiljan defanzivni vezni koji moze da ratuje sa njihovom pokretljivom ekipom, Pereirom posebno.

Edited by Toni Sumaher
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...