Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Krasnodar 1-1 u 95.min iz penala.

Protivnik po mjeri!

Razbili su Ural ali eto, nece u gol :)

Malo su odmarali, Pereyra i Wanderson usli sa klupe, Ristic takodje nije igrao.

Vrlo jak tim, ali i Zvezda napokon djeluje skroz ok.

Evo 2:0

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pretpostavljam da povreda Jovičića znači da se Le Talek vraća u sredinu, pogotovo što Babić djeluje ok

Posted

Sad uigravati Babica i Savica i to je to... Le Talek uz Donalda...

Posted

Tesko je naci adekvatnu zamenu za Jovicica.  Veliki hendikep za Zvezdu.

Posted

bicemo opet mnogo spori, bas nas je sjebala sad ova povreda...

Posted

Kakva jebena majmuncina, nadam se da je ponosan na sebe.

Posted

Gdje je sta radi Piksi Kovacevic?

Posted

nisam gledao taj deo utakmice, kako je doslo do povrede?

Posted

UEFA cepidlaci oko svega osim oko kvaliteta terena.  Treba uvesti zabranu da se UEFA utakmice igraju na Zvezdinom stadionu dok ne srede teren.  To je jedini nacin da uprava nesto preduzme po tom pitanju.

bas vala. bolje bi bilo da igraju na nekoj ledini nego na ovom, ne znam ni kako da nazovem ovo smece od terena. jasno mi je da uprava ne zeli da se bavi tim tricama, njima uslovi za igru nisu prioritet, ali me cudi da niko od tih silnih novinara, delija, "zvezda mi je sve" navijackih grupa, javno ne postavi pitanje kvaliteta terena. vazno je da se pise o finansijskim uspesima genijalnog terzica.

Posted (edited)

Zamislite orkestar sastavljen od vrsnih sviraca kojima su dali instrumente u stanju kakav je Zvezdin teren.  Ili nastavnika koji treba da odrzi predavanje a da pri tom koristi tablu sa koje je oljustena crna podloga.  Ja ne znam da li klub ima e-mail.  Ako ima, treba ga danonocno zatrpavati porukama tipa: 'Kada cete da popravite travu na glavnom terenu?' isl.  Neka javna akcija treba da bude preduzeta s obzirom da na tom terenu i reprezentacija igra kljucne kvalifikacione utakmice za SP. 

Edited by Dimitrije
Posted

ma nema šanse da to uprava sredi ipak je to čitavih 200000€ čekaće da im opet država to plati kao i 2009

Posted

ma nema šanse da to uprava sredi ipak je to čitavih 200000€ čekaće da im opet država to plati kao i 2009

mislim da bi kostalo manje, otprilike kao jedan terzicev automobil.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...